Wesley Sneijder Vermogen

Spread the love

Wesley Sneijder Vermogen:- Wesley Sneijder werd geboren in Utrecht op 9 juni 1984. Op 7 juni 2010 stapte hij in het huwelijksbootje met televisiepresentator Yolanthe Cabau in Amsterdam. Ze trouwden op 17 juli 2010 in een Italiaanse kerk en de ceremonie vond daar plaats.

Wesley Sneijder Vermogen
Wesley Sneijder Vermogen

Daarnaast hebben ze samen een zoon grootgebracht. In 2019 werd bekend dat het paar had besloten hun huwelijk te beëindigen en te gaan scheiden. Sindsdien is niet bekendgemaakt of hij sindsdien een nieuwe metgezel heeft gevonden. Er wordt aangenomen dat hij een nettowaarde van ongeveer $ 37 miljoen heeft.

Het uiteenvallen van het huwelijk van Wesley Sneijder met Yolanthe zal hem aanzienlijke financiële verliezen opleveren. Er is de laatste tijd gespeculeerd dat de 35-jarige voetballer en de 34-jarige presentator het goed met elkaar wilden maken. Echter, berichten in de Turkse media geven aan dat de echtscheiding toch doorgaat.

In de krant Ensonhaber stond dat Yolanthe 19 miljoen euro had gevraagd, maar het bedrag dat werd afgerekend was 15 miljoen euro na onderhandelingen tussen de advocaten van beide partijen. Naar verluidt heeft Sneijder een vermogen tussen de 30 en 40 miljoen euro.

Wesley Sneijder wordt algemeen beschouwd als een van de beste voetballers die ooit uit Nederland is gekomen. Ondanks het feit dat hij over het algemeen misschien niet de beste persoon is, maakt zijn talent dit meer dan goed. Omdat Sneijder over een redelijk stel trapvaardigheden beschikt, maar welk voordeel heeft hij van dit alles gekregen? Deze keer onderzoeken we de rijkdom van Wesley Sneijder.

Op het moment van schrijven is Wesley Sneijder 38 jaar oud en heeft hij een zeer indrukwekkend cv van professionele prestaties. Zelfs toen hij er in zijn carrière mee ophield, stopte hij nooit met harken. Zijn expertise brengt hij wekelijks in als voetbalanalist voor RTL. Je hebt hem vrijwel zeker ook ontelbare keren voorbij zien gaan in de nieuwe TOTO-commercial waarin hij te zien is.

Deze winsten daarentegen staan ​​in schril contrast met het geld dat hij verdiende tijdens zijn periode als voetballer. Omdat hij een van de beste spelers ter wereld was en ook deelnam aan 76 wedstrijden in de Champions League, ontving onze man met de meeste internationale caps een koninklijke onderscheiding voor zijn prestaties. Op het hoogtepunt van zijn carrière vergaarde hij een vermogen van veertig miljoen euro.

Wesley Sneijder Vermogen

Hoewel hij pas 36 jaar oud is, heeft hij al een succesvolle carrière in het betaald voetbal achter de rug, ondanks dat hij niet meer actief is in de sport. Het is niet juist om aan te nemen dat hij niet meer met voetbal bezig is, simpelweg omdat je hem niet meer op het veld ziet spelen.

Hij kreeg onlangs een vaste aanstelling als voetbalexpert voor RTL’s berichtgeving over de Champions League, en hij schittert ook als de hoofdpersoon in de nieuwste campagne voor TOTO. Beide posities zullen zijn bankrekening niet veel schaden, maar je moet je afvragen hoe rijk Sneijder eigenlijk is. Door zijn huidige functie als analist bij de club mag hij al zeker 76 wedstrijden schitteren in de Champions League, waardoor hij niet zonder zakgeld zal zitten.

Wesley Sneijder, nu 35 jaar oud, begon in 1990 met voetballen op de amateurvelden van de Utrechtse DOS. Het was meteen duidelijk dat hij als jonge knul veel meer te bieden had dan alleen een paar doordeweekse trainingen en een wedstrijd in het weekend. In 1991 overwoog hij al om te proberen voor een plek in de jeugdopleiding van Ajax.

In een aanstaande biografie van de speler van het Nederlands elftal die het record heeft voor de meeste internationale optredens, wordt Sneijder geciteerd als te zeggen dat hij “op allerlei manieren geld heeft verloren”. Schattingen plaatsen de totale kosten tussen de tien en vijftien miljoen euro.

Sneijder, nu 36 jaar oud, stopt in augustus 2019 met profvoetbal. Volgens zijn biograaf Kees Jansma, die deze week over hem sprak, worstelt hij momenteel met het ‘zwarte gat’. Sneijder werd in een voorpublicatie van het Algemeen Dagblad geciteerd: “Tot nu toe heb ik mijn leven al ten volle geleefd.” ‘En ik heb andere mensen laten overleven’, vervolgde ze.

Wesley Sneijder, die de hoofdrol speelt in de TOTO-advertentie, maakt een goede kans om met een flink bedrag extra geld op zak weg te lopen. Sportmarketeer Ruud van der Knaap schat dat de recordinternational van het Nederlands elftal “tussen de 50.000 en 150.000 euro” heeft gekregen.

Sneijder wordt gepromoveerd tot koning TOTO in een commercial voor TOTO, die zowel in traditionele media als op sociale media behoorlijk succesvol is. In een video geproduceerd door De Telegraaf wordt Van der Knaap geciteerd: “Als marketeer denk ik dat ze het goed hebben gedaan omdat ze rekening hebben gehouden met alle subtiliteiten.”

“Vooral de lengte was ongelooflijk; ik denk dat ze een clip van drie minuten hebben gekocht” (net geen twee minuten, red.). “Je moet niet onderde productiekosten inschatten; dan heb je het over enkele tonnen”, zegt Van der Knaap. “Veel mensen gaan naar voetbalwedstrijden; de productiekosten mogen echter niet worden onderschat.

“Vele jaren later zou hij eindelijk zijn debuut maken in het allereerste deel van de Gods and Sons-trilogie. Tijdens zijn vijf jaar in de Eredivisie hield hij de fans bezig met zijn passes en afstandsschoten, maar uiteindelijk was Real Madrid de club die hem wilde hebben.

Wesley Sneijder Vermogen
Wesley Sneijder Vermogen

Hoewel zijn tijd die hij doorbracht voor de Virgin Whites niet de meest succesvolle was in termen van zijn atletische carrière, maakte hij dat meer dan goed tijdens zijn tijd die hij doorbracht voor Internazionale. Hij leidde de Milanese naar de overwinning in de Champions League, de Scudetto en de Italiaanse beker in hetzelfde jaar (2008).

%d bloggers like this: