Vermogen Monica Geuze

Spread the love

Vermogen Monica Geuze:- Monica Geuze is een van de bekendste videobloggers van Nederland. Ondanks dat ze praktisch alle aspecten van haar persoonlijke leven op YouTube heeft gedeeld, praat ze er niet te veel over. zoals bijvoorbeeld wat haar vergoedingen zijn en hoeveel ze adverteerders in rekening brengt om haar als model voor hun producten te gebruiken.

Vermogen Monica Geuze
Vermogen Monica Geuze

In de video die hieronder kan worden bekeken, ontdekte de rechtbank deze informatie en sprak met Monica zelf en met een expert op YouTube:De 25-jarige vlogger, met zo’n 600.000 abonnees op YouTube en ruim 1,2 miljoen volgers op Instagram, maakt goede vorderingen. Monica Geuze is al jaren de bekendste (vrouwelijke) influencer van Nederland en een succesvolle zakenvrouw.

The Mighty Good Man heeft het onderzoek voor je gedaan en uitgewerkt wie Monica Geuze is. Monica Geuze heeft naar schatting een vermogen van circa 2 miljoen euro. Het salaris van de YouTube-contentmaker is ongeveer 50.000 euro per maand.

Dit inkomen komt onder meer uit haar vlogs, marketingdeals en de verkoop van haar eigen artikelen.Monica Geuze wordt algemeen erkend als een van de meest invloedrijke mensen in ons land. Het is algemeen bekend dat mensen met veel invloed een hoog salaris kunnen krijgen.Dat is precies wat ik in dit essay met je ga bespreken.

Monica Geuze krijgt de laatste tijd steeds meer media-aandacht. Ze maakte onlangs bekend dat zij en haar partner, Robbert, een nieuw huis hadden gekocht, kort na de publicatie van haar tweede boek, waarin ze erkent dat ze borstimplantaten in haar borsten heeft laten implanteren.

een frisse omgeving voor de twee duiven. Toch overweegt Monica op dit moment een tweede kind te krijgen. Ze werkt hard om die dollars binnen te halen, die ongetwijfeld nodig zijn voor de aankoop van een nieuw huis.

Ronnie Flex benaderde Geuze toen ze 16 jaar oud was en vroeg of ze zijn vaste diskjockey mocht worden. Ze ging op deze manier door voor een periode van drie jaar, waarna ze in het jaar 2015 alleen begon te draaien.

Haar beide singles, “Let Go” en “Now or Never”, waren succesvol en klommen naar de top van de grafieken. Meer dan negentien miljoen mensen over de hele wereld hebben de bijbehorende videoclip voor “Let Go” bekeken.

Vermogen Monica Geuze

Hoewel Geuze al bekend was als DJ, markeerde het jaar 2014 het begin van haar bekendheid nadat ze haar eerste vlog op YouTube had gepubliceerd. Ze maakt video’s van zichzelf over haar gewone leven en heeft een grote aanhang onder tienermeisjes. Ze maakt video’s van zichzelf terwijl ze naar verre oorden gaat, over mode praat en over veel andere dingen praat.

Ze vertelde in 2017 aan todeondernemer.nl dat ze toen ze begon, nog werkte in Bagels & Beans en in een kledingwinkel, iets waar ze geen rekening mee had gehouden toen ze begon. “Toen ik begon, werkte ik nog in Bagels & Beans en in een kledingwinkel”, vertelt ze. Ik verdiende ongeveer 400 euro per maand.

Je kunt niet eeuwig je hand uitsteken als je een vmbo-diploma hebt; je moet actie ondernemen. Ik had geen idee dat ik op een dag op mijn YouTube-kanaal zou kunnen vertrouwen om mezelf te ondersteunen. Mijn beroep als DJ zorgde ooit voor een inkomen. We hadden een aantal interessante ervaringen en ik dacht: “Hé, misschien is het leuk om dat te documenteren.”

Wanneer je als influencer met meerdere bedrijven samenwerkt, heb je het potentieel om een ​​aanzienlijk bedrag te verdienen. Als Monica bijvoorbeeld een bericht op haar sociale media-accounts zou plaatsen waarin reclame wordt gemaakt voor een make-upmerk, zou ze in aanmerking komen voor 35.000 euro.

Hiervoor moet ze bijvoorbeeld een video opnemen en deze uploaden naar haar Snapchat- en Instagram-accounts. Een transactie van deze aard omvat doorgaans ook een overeenkomst dat het cosmeticabedrijf haar gezicht bijvoorbeeld gedurende een maand mag gebruiken in andere commercials voor het merk.

Ronnie Flex vroeg haar om zijn vaste discjockey te zijn toen ze nog maar 16 jaar oud was. Daarna begon ze voor zichzelf te draaien. Verschillende van haar liedjes haalden de Single Top 100 en de Oranje Top 30. De videoclip voor haar nummer “Let Go” is meer dan 17 miljoen keer bekeken.

Monica’s inkomen uit YouTube wordt geschat op $ 10.000 per maand, en het groeit met het aantal mensen dat haar video’s bekijkt en op de advertenties klikt.Als je benieuwd bent naar hoeveel geld je precies kunt verdienen met YouTube, lees dan dit bericht. Naast het geld dat ze verdient via Google Adsense, verdient Monica ook geld door verschillende items te promoten.

Ze verdient er ook geld mee. Voor elk product of artikel dat ze promoot, ontvangt ze ofwel een bepaald bedrag, ofwel een percentage van de verkopen die plaatsvinden als gevolg van haar promotie of reclame. Het exacte bedrag die Monica hiermee maakt, is moeilijk te kwantificeren.

Vermogen Monica Geuze
Vermogen Monica Geuze

Ze verdient in totaal ongeveer 35.000 euro voor de dagarbeid, wat betekent dat ze, afhankelijk van hoe vaak ze dit soort werk aangeboden krijgt, de potentie heeft om hiermee een aanzienlijk bedrag te verdienen.

%d bloggers like this: