Skrev Henry Och June

Spread the love

Skrev Henry Och June:- June och Nins förhållande är i kaos, och Nin fastnar i röran och har en affär med Miller samtidigt. Detta sker samtidigt som Nins strävan efter juni.När Miller publicerar sin roman “The Circle of Cancer” ger Nin en hjälpande hand; men som ett resultat av hennes hängivenhet slutar.

Skrev Henry Och June
Skrev Henry Och June

Miller och hans fru Hugo så småningom fysiskt främmande från varandra. Nin är indirekt ansvarig för detta resultat.I händelse av att jag hade tagit med eller haft en hatt, skulle jag ha tagit av den just nu om jag hade en för närvarande på mig.

Henry borde bära den här kronan, det är den rätta! När Nate Diaz skriker åt honom kommer Khamzat Chimaev inte bara sitta där och ta det. Han kommer inte bara att sitta där och lyssna på vad Nate Diaz säger heller.

Diaz tog sikte på Khamzat på Twitter under helgen och hävdade att han hade försökt ordna en kamp i mer än en och en halv månad. Den ryske mixed kampsportaren Khamzat är känd för sina färdigheter.

När jag insåg att jag helt struntat i mitt engagemang att skriva om UFC-galan som hade ägt rum den föregående helgen blev jag chockad och ledsen. enbart för nöjes skull! Nyheten att Henry Cejudo vann sitt andra bälte i lördags, och att han gjorde det på ett sätt som bara var marginellt spektakulärt, har gjort att vi fått en hjärtattack trots att E3 2019 har absorberat alla våra vakna timmar.

Filmskaparen Philip Kaufman regisserade Henry & June, som först visades på amerikanska biografer 1990 och är ett biografiskt drama om ett gift par. Det var Maria de Medeiros, Fred Ward och Uma Thurman som porträtterade filmens tre huvudpersoner.

1931 bodde Anas Nin i Paris, Frankrike, med sin man Hugo, men hon kan inte skaka den tjatande känslan av att något saknas i hennes liv.Henry Miller är mitt uppe i att skriva sin första roman när Nin träffar honom första gången. Nin är hänförd av både Miller och hans fru June, samt Millers sorglösa livsstil.

När du stannar upp och tänker på det är den lilla människan helt fantastisk. Kampen mot TJ Dillashaw, som var märkbart större och mer muskulös än han var, slutade till hans fördel.De besegrade nyligen en motståndare som kanske var den farligaste fightern i sin viktklass genom att ändra och komplettera sin strategi.

Skrev Henry Och June

På grundval av Anais Nins postumt publicerade bok med samma namn som publicerades 1986 efter Nins död, berättar den en historia om Nins vänskap med Henry Miller och hans fru June. Både boken och filmen släpptes samma år. Tyvärr överlevde Nin inte tillräckligt länge för att se den här boken publicerad.

Marlon sparkade honom upprepade gånger i låren i ett försök att skilja dem åt. Henry vann trots allt segrande trots att han hade en fotledsskada under hela kampen.

Ett slagsmål med Khamzat hade han tänkt på i mer än två månader, hävdade han. Alla Diaz’ ​​tweets äger rum under en enda helg. Khamzat måste ta reda på varför Diaz match inte går som planerat för att tillfredsställa Diaz.

Mina ansträngningar för att bekämpa Khamzat har pågått sedan ungefär en och en halv månad tillbaka. Mycket tid och ansträngning lades ner på att schemalägga en match med en riktig motståndare så snart som möjligt under juli.

Skrev Henry Och June
Skrev Henry Och June

I ett av Nate Diaz inlägg stod det: “Jag har försökt slåss i ungefär ett och ett halvt år.” Citatet är hämtat från det inlägget. För en och en halv månad sedan skulle jag slåss mot Khamzat, men han blev skadad och hade svårt att skaffa visum. Han var också överviktig. Och nu har idioten flytt för att bli gift istället för att slåss. För en och en halv månad sedan bestämde jag mig för att ta mig an Khamzat på arenan.