Louis Van Gaal Ziek

Spread the love

Louis Van Gaal Ziek:- Van Gaal verklaarde: “Ik heb alles al gedaan wat er te doen is.” Ik heb in totaal 25 bestralingen ondergaan. Toen moest ik ongeveer een half jaar op de klok kijken om te bepalen of het had gewerkt. Het deed. De volgende stap was om mijn prostaat te “pellen”. Wanneer: de hele maand februari Sinds die tijd is alles teruggebracht tot een simpele kwestie van ‘trainen’. Dat vraagt ​​wat geduld.

Louis Van Gaal Ziek
Louis Van Gaal Ziek

Het nieuws dat Louis van Gaal prostaatkanker had, werd vorige week met het publiek gedeeld. Met hem gaat het goed. Dit zei de bondscoach maandag voor het publiek in het Tuschinski-theater in Amsterdam voorafgaand aan de première van zijn film ‘LOUIS’.

Ondanks zijn ziekte heeft bondscoach Louis van Gaal de energie om het Nederlands Elftal te blijven leiden. [Citaat nodig] “Ik heb veel te regelen”, zei hij in aanloop naar de volgende vier interlands die het Nederlands elftal zou spelen in de Nations League. Deze wedstrijden zouden in Nederland plaatsvinden. “Ik heb echter het geluk dat ik voldoende energie heb om alles aan te kunnen.”

Van Gaal, die nu 70 jaar oud is en naar eigen zeggen al geruime tijd lijdt aan een agressieve vorm van prostaatkanker, maakte deze informatie begin vorige maand bekend.De hoofdtrainer van de nationale ploeg hield zijn spelers aanvankelijk in het ongewisse over zijn toestand. Daarom was hij voorzichtig om niets te doen dat de prestaties van Oranje zou kunnen schaden.

Van Gaal werd meer dan 25 keer blootgesteld aan straling, soms tijdens trainingskampen met het Nederlands Elftal.Van Gaal, die nu 70 jaar oud is en naar eigen zeggen al geruime tijd lijdt aan een agressieve vorm van prostaatkanker, maakte deze informatie begin vorige maand bekend.

In eerste instantie vertelde de hoofdcoach van de nationale ploeg zijn spelers niet over zijn gezondheid.Daarom was hij voorzichtig om niets te doen dat de prestaties van Oranje zou kunnen schaden. Van Gaal werd meer dan 25 keer blootgesteld aan straling, soms tijdens trainingskampen met het Nederlands Elftal.

De bondscoach van de nationale ploeg is ondanks de vele bemoedigende berichten de afgelopen maanden optimistisch gebleven. ‘Kijk, het goede nieuws is dat je niet dood gaat aan prostaatkanker. Gebaseerd op wat hij een maand geleden zei, worden de meeste sterfgevallen veroorzaakt door de onderliggende aandoeningen.

Louis Van Gaal Ziek

Vanaf maandag begint Van Gaal het Nederlands elftal voor te bereiden op de komende wedstrijden in de Nations League tegen België (3 juni in Brussel) en Wales (8 juni in Cardiff), evenals hun thuiswedstrijden tegen Polen (11 juni) en Wales (14 juni). cockpit.Die strijd is in zijn ogen al overschaduwd door het WK, dat op 21 november in Qatar van start gaat.

Na afloop van het WK zal Van Gaal voor de derde keer zijn functie als bondscoach van Oranje neerleggen. Ronald Koeman zal het stokje overnemen als zijn opvolger. (Belga)Volgens Van Gaal had hij alleen zijn naaste familie en enkele naaste kennissen over zijn ziekte geïnformeerd. De KNVB wil niet zeggen hoe lang de voetbalbond hiervan op de hoogte is.

Volgens verklaringen van een vertegenwoordiger aan persbureau ANP: “Wat werkgever en werknemer bespreken, moet tussen hen blijven.” Louis is momenteel hoofdtrainer van het nationale team en werkt voor de KNVB. We hopen natuurlijk dat hij snel herstelt.

De aanvoerder van het Nederlands Elftal, Virgil van Dijk, heeft verklaard geschrokken te zijn toen hij gisteravond het nieuws over Louis van Gaal vernam. De Oranje-spelers die voor de nationale ploeg spelen, wisten tot dan toe niet dat hun bondscoach al anderhalf jaar dagelijks ‘s avonds en ‘s nachts bestraald werd in het ziekenhuis.

Kees van den Berg, hoofd van de Stichting Prostaatkanker, zegt dat de meeste mensen die bestraald zijn kunnen blijven werken.”Er zijn een behoorlijk aantal mensen die er niet al te veel last van hebben of die pas veel later klachten krijgen. Dit hangt ook af van iemands leeftijd en hun energieniveau. Louis van Gaal lijkt mij een echt cruciale man.”

De bondscoach van de nationale ploeg is ondanks de vele bemoedigende berichten de afgelopen maanden optimistisch gebleven. ‘Kijk, het goede nieuws is dat je niet dood gaat aan prostaatkanker. Gebaseerd op wat hij een maand geleden zei, worden de meeste sterfgevallen veroorzaakt door de onderliggende aandoeningen.

Zondag brengt Louis van Gaal aan zijn vrienden en familie aan tafel bij “Humberto” het nieuws dat hij een agressieve vorm van prostaatkanker heeft. In korte tijd na het evenement krijgt de bondscoach steun van alle kanten.Onze gedachten en gebeden zijn bij Louis van Gaal, die in het verleden als coach heeft gediend. ” FC Barcelona tweette hun beste wensen voor Louis om “sterk te blijven” en ” beterschap te krijgen

on.” En: “Bij Manchester United scharen we ons allemaal achter onze voormalige manager, Louis van Gaal, in zijn strijd tegen kanker.” We sturen positieve energie en moed jouw kant op, Louis.
Vanaf maandag begint Van Gaal het Nederlands elftal voor te bereiden op de komende wedstrijden in de Nations League tegen België (3 juni in Brussel) en Wales (8 juni in Cardiff), evenals hun thuiswedstrijden tegen Polen (11 juni) en Wales (14 juni). cockpit.

Die strijd is in zijn ogen al overschaduwd door het WK, dat op 21 november in Qatar van start gaat. Na afloop van het WK zal Van Gaal voor de derde keer zijn functie als bondscoach van Oranje neerleggen. Ronald Koeman zal het stokje overnemen als zijn opvolger.

De spelers van het Nederlands Elftal hebben geen idee dat Van Gaal ziek is omdat ze hier nooit van op de hoogte zijn gesteld. Ze tasten in het duister. Ze merken op dat ik een blos op mijn wangen heb en hun eerste gedachte is: “Wat een gezond uitziende man!” Dat is natuurlijk niet de hele situatie.

Louis Van Gaal Ziek
Louis Van Gaal Ziek

In aanwezigheid van Humberto, de bondscoach, was aanwezig om een ​​documentaire te bespreken die over zijn leven werd gemaakt. Daarnaast is er ruimte voor de ziekte bij Van Gaal. De hoofdcoach van het nationale team merkte op: “Het hoort gewoon bij het leven.”

%d bloggers like this: