Jo De Poorter Relatie

Spread the love

Jo De Poorter Relatie:- Medan han arbetade som radio– och tv-sändare, ställdes 48-åriga Jo De Poorter inför ett enormt hinder på måndagen. Han glömde att ta med första volymen av sin nya bok om TGV i sin ursprungliga handskrivna form.

Jo De Poorter Relatie
Jo De Poorter Relatie

När De Rode Loper, ett dagligt belgiskt nyhetsprogram, lanserades 2001 var han en av de tre programledarna. Yasmine och Tanja Dexters var de andra två personerna i gruppen, tillsammans med honom. Dessutom bidrog han till showen genom att intervjua och rapportera om den.

Under sina första år som reporter arbetade De Poorter för både dagliga och veckovisa publikationer. Som utropare för belgisk radio och TV 1989 inledde han sin sändningskarriär (BRT)

De Tekstbaronnen, ett kulturfrågesportprogram från Radio 1 skapat i samarbete med honom och nuvarande producenten Paul Jacobs, sändes första gången hösten 2001. Flera författare, artister och journalister ingick i programmet, som grävde ner sig i deras minnen av deras kulturella arv. “De Tekstbaronnen” nominerades till “bästa show” av Belgian Radio and Television Journalists’ Association 2003.

Några av hans shower inkluderade Studio Brussels eftermiddagsutgåva, De Afrekens, De Handelsbalans’ och Samsons sju avsnitt på kanalen. Det populära holländska vetenskapsprogrammet Alle Vijf anställde honom som programledare 1992, och han har sedan dess tjänstgjort i den egenskapen sedan dess.

De Tafel Van Jo and Co” var värd av Studio Brussel och sändes på lördagar mellan 1992 och 1994. Han var ansvarig för den slutliga redigeringen och presentationen.

Det var inte ovanligt att han producerade flera holländska produktioner under sina sista år. Alla dessa stod under hans befäl. Han var värd för “The Idea”, en informationsshow och “Things”, en kändisshow, medan han arbetade för NCRV.

Han var värd för den populära dejtingshowen Love at First Sight, som sändes fem dagar i veckan på VT4 från 1995 till 1997. Dessutom var han värd för “De Nieuwe Soundmix Show” och “Pleasant Friendship”, som båda var på samma station.

När han återvände till nederländsk tv 1996 fick De Poorter ansvaret för att skapa det dagliga faktabaserade spelprogrammet Kripto på SBS6-kanalen. EK-Kripto var den nya monikern som gavs till detta program runt tiden för EM det året.

Som ett resultat, på lördagskvällen, kunde matchen ses live i två olika länder samtidigt. Hans framträdande i holländsk tv sätter som brukligt högt värde på programmet Dutchpresent.

Jo De Poorter Relatie

Den sjunde säsongen av “TV Makelaar” kommer att börja produceras i juni månad, enligt våra planer. Det här kommer att vara den längsta show jag har varit värd för. Efter att de berättade detta för mig var min första reaktion: En av anledningarna till att den har en så bred publik är att den är så mycket mer än så.

Det som betyder mest är berättelserna om de människor vars liv är på väg att genomgå betydande förändring. Det finns så många platser i USA som jag har kunnat se på grund av det här programmet.

När jag tänker på “Valentineland Flanders” tänker jag på min egen version av karaktären. Om du ger mig namnet på en stad, stad eller by, har jag förmodligen varit där. Jag har lärt mig mycket om mitt eget land genom “TV Makelaar”, och jag lär mig alltid något nytt om andra länder också.

“Jag lärde känna mitt land bättre med “TV Makelaar”, men jag har arbetat som belgisk korrespondent för RTL Boulevard, en daglig nyhets- och underhållningsshow, sedan början av förra året på begäran av den holländska stationen RTL4. Nu när jag är på mitt nya jobb känner jag mig mer som en belgare än jag någonsin varit.

Den senaste tidens händelser i våra norra grannländer, som den fruktansvärda bussolyckan i Sierre, Tom Boonens seger i The Ronde och vår kungafamiljs problem, undersöktes.

“Prins Albert och Charlene av Monacos kommande vigsel uppmärksammades först av Lisbeth Imbo från Radio 1 sommaren 2017. Eftersom de kontaktade mig omedelbart för att fråga om jag skulle vara villig att fungera som en vanlig kommentator i media- och underhållningsfrågor , det verkar som om de var framgångsrika.

När han närmade sig slutet av sitt liv producerade han ett antal tv-program för nederländska programföretag. Han var värd för NCRV:s informationsprogram “Het Idee” och kändisshowen “Dinges” under sin vistelse där. VT4:s Love at First Sight, en enormt framgångsrik dejtingtävlingsshow, var värd av honom från 1995 till 1997.

De Zomer Kampioen” lades till schemat för den kommersiella holländska kanalen RTL 4 sommaren 1999. Matchen varade totalt en timme. Showen sköt i höjden nästan omedelbart och blev snabbt säsongens mest populära nya spel .

Spelprogrammet Sponsorbingo, som han var värd för RTL 4 år 2000 och sändes i fyrtio avsnitt, innehöll honom som programledare. Denna show hölls på en lördagskväll och alla intäkter donerades till en mängd olika välgörenhetsorganisationers.

Under en stor del av sitt liv pågick TV1:s produktion av Lucky Bingo (tidigare känd som Bingovision) samtidigt som sponsorbingo.

Förutom “De Morgen”, “Vandaag” och “Nieuwe Feiten” på Radio 1, framför jag ofta den här låten. Utöver det arbetar jag som mediaanalytiker för “Reyers Laat”, ett företag baserat på Canvas-plattformen. Varje tisdag morgon sänder Joe FM min mediespalt varje vecka. Du kanske hör det om du ställer in.

När han var tjugoett år bestämde han sig för att starta ett eget företag. “Rådgivning för en framgångsrik framtid” var dess namn. Företagets huvudsakliga mål är att tillhandahålla medieutbildning och rådgivning till personer inom tv-, affärs- och politiska industrier. Efter hans framgång i det jobbet valde VRT-tv att anställa honom som talangcoach på heltid.

‘Ett hus för alla årstider’ var den första boken skriven av De Poorter, publicerad hösten 2002. Baserad på designen av den flamländska designern Geoffroy van Hulle, är det en bok om hur man ska leva sitt liv. Han skrev på ett treårskontrakt med VMMa i november 2003.

De Poorter var värd för Factor 3 med Jan Verheyen och Gerty Christoffels sommaren nästa år, vilket var året därpå. Folk som ville se De Poorter på helgerna skulle dyka upp.

Levenslijn Kinderkankerfonds gynnades också av ett speciellt avsnitt av spelprogrammet Safe där han dök upp tillsammans med andra välkända personligheter. En ideell organisation fick 17 000 euro från sin seger över Dirk Sterckx i serien och finalen.

De Poorter genomförde intervjuer med personer som hade blivit utvalda av allmänheten för att presenteras i en ny topp tio för arkivshowen De Tien under första halvåret 2004, med början i januari samma år. Dessa intervjuer genomfördes runt om i världen. Den roligaste komikern, den mest attraktiva mannen, det mest tragiska ögonblicket på tv och de bästa begravningarna ingår alla i dessa topp 10-listor.

De Poorter gjorde sitt första framträdande på Canvas i februari 2003. “The Just Judges” var ett satiriskt nyhetsprogram som presenterade honom, tillsammans med Jan Verheyen, Bert Kruismans och Alain Grootaers. I panelen fanns även Ivo de Wijs.

När The Text Barons gjordes till en tv-serie var Canvas namnet på programmet som hade premiär hösten 2003. Baronerna sågs tävla andligt bland resterna av ett slott av dem som tittade på.

Jo De Poorter Relatie
Jo De Poorter Relatie

De Poorter lanserade showen Kopnagels i slutet av våren 2004. Den använde ett kritiskt förhållningssätt till aktuella händelser och mediabevakningen av dessa händelser. Presentationen innehöll förutom intervjuer och ett spel även humoristiska imitationer.