Jamai Loman Ziek

Spread the love

Jamai Loman Ziek:- Jamai Loman, 35 jaar, heeft meer ervaring dan wie dan ook met de uitdagingen van het leven met nierfalen. In 2018 kreeg hij het nieuws te horen dat hij acuut nierfalen had en dat zette zijn wereld van de ene op de andere dag volledig op zijn kop. “Dan ben je ineens geen jongere meer die gezond is maar een zieke die afhankelijk is”, zegt hij tegen RTL Boulevard.

Jamai Loman Ziek
Jamai Loman Ziek

RTL Boulevard en de Nierstichting werken samen om kinderen met een nierziekte hulp te bieden. Omdat het leven met nierziekte gedurende de kindertijd een buitengewone hoeveelheid van hen vereist, is de schade aan de nieren permanent.

Ondertussen gaat het goed met Jamai nadat hij enkele jaren geleden een nier van een donor kreeg. Er moet nog veel meer onderzoek worden gedaan naar nierziekte om kinderen met een nierziekte een betere toekomst te bieden.

Jamai Loman is ziek.Tijdens de aflevering van “Impossible Duets” op televisie vertelt muzikant Jamai Loman over de aandoening die hij aan zijn nieren heeft. Hij ging naar de dokter voor controle omdat hij een maand het land uit zou zijn, en de dokter vertelde hem dat zijn nieren niet meer functioneerden.

Hierna verslechterde zijn ziekte vrij snel, en ondanks dat hij tien dagen therapie kreeg, kon hij zelfs daarna niet meer lopen. Doordat de echtgenoot van zijn zus genereus aanbood hem een ​​nier te schenken, kon hij in redelijk korte tijd een niertransplantatie krijgen.

Jamai Loman ontving een niertransplantatie die enkele jaren geleden werd uitgevoerd door zijn zwager. Tijdens de productie van de presentatie kon de 34-jarige presentatrice van het televisieprogramma Over Winnaars creativiteit putten uit haar eerdere ervaringen.

“Iemand die ernstig ziek is, zal bijna altijd in een staat van angst verkeren. Volgens NU.nl kun je hierdoor “afhankelijk zijn van iemand die hetzelfde heeft meegemaakt maar nog springlevend is” voor het geval je hulp nodig hebt .

Jamai Loman Ziek

Het kwam echter niet helemaal uit de lucht vallen toen Jerney bezoek kreeg. In een poging het bewustzijn over de ziekte van Parkinson te vergroten, werd eerder deze week het nummer “De Muziek ALWAYS” uitgebracht. Daarna ging Jerney’s verpleegster naar Jim toe en stelde zich voor. De muzikant en acteur vervolgen hun uitleg door te zeggen: “En dus zit ik, samen met Jamai, een paar dagen later bij haar aan tafel.”

Jim voelt dat de ontmoeting erg belangrijk was. “Jerney is altijd een van mijn favorieten geweest. Gekke, droge, lieve Jerney. Als andere mensen mijn moeder uitlachten om de dingen die ze deed, werd ik echt woedend. In die tijd spraken veel mensen over haar .

Maar wat niemand toen begreep, was dat ze toen al in een vroeg stadium symptomen van de ziekte van Parkinson had. Jim geeft openlijk toe dat hij verbijsterd is over de progressie van Jerney’s ziekte. Ondanks dit, “was het zo’n geweldige traktatie om haar weer te zien.”

In november maakte Jamai aan zijn vrienden en familie bekend dat hij een niertransplantatie had ondergaan. Andy, de zwager van de man, bood aan om een ​​van zijn nieren aan hem af te staan, zodat hij behandeld kon worden voor zijn aanhoudende hartfalen. Destijds noemde hij het ‘een geschenk dat niet adequaat kan worden beschreven’. “Ik ben enorm dankbaar, iets wat voor mij een hele uitdaging is om onder woorden te brengen.”

Na zijn succesvolle orgaandonatie richtte de winnaar van American Idol de Overwinners Foundation op. De missie van de stichting is om “mensen te helpen van wie het lichaam in de steek is gelaten door bijvoorbeeld een ziekte of ongeval en die extra ondersteuning nodig hebben om hun leven weer op de rails te krijgen.”

Jamai onthulde op de radio dat zijn nieren niet meer normaal functioneren en dat hij daarom binnenkort moet beginnen met een dialysebehandeling. Volgens de zanger zal uiteindelijk ook een niertransplantatie onvermijdelijk zijn. Daarom is het noodzakelijk om een ​​donor te vinden. Jamai ontdekte dat hij zich zo ziek voelde omdat hij veel vocht vasthield.

Omdat hij destijds ook als homo uit de kast kwam, nam hij juist vanwege dit feit de beslissing om zijn verhaal in het programma van Ruud de Wild te vertellen. Hierdoor had de presentator van het radioprogramma de indruk dat de artiest weer iets “goeds” te vertellen had, maar helaas was dit niet het geval. Omdat Jamai regelmatig in het ziekenhuis wordt gezien en niet het onderwerp wil zijn van ‘Indiase verhalen’, heeft hij besloten zijn verhaal te delen om de geruchten de wereld uit te helpen.

Als direct gevolg van het plaatsen van de foto in mijn verhaal, werd ik overspoeld met berichten, waaronder vriendelijke woorden en uitingen van bezorgdheid. Ik ging naar het ziekenhuis om me te laten onderzoeken en was daar een tijdje. In een video op Instagram zegt hij: “Ik moet dat elk jaar doen, en hoewel het ongelooflijk opwindend is, hoef je je er geen zorgen over te maken.”

Eind 2018 maakte Jamai bekend dat hij een vervangende kidn nodig hadeh zo snel mogelijk. “Tegenwoordig werken mijn nieren niet meer zo goed als vroeger. En dat is natuurlijk balen. Dit geeft aan dat ik binnenkort ga beginnen met dialyse en de evaluatieprocedure voor een niertransplantatie zal starten.

Toen de zangeres naar de dokter ging, ontdekten ze de problemen. Ik heb een deel van de vloeistoffen kunnen vasthouden. Mensen vertellen me altijd dat ik zo’n opgeblazen gevoel van mijn eigen belangrijkheid heb. Dat ging echter razendsnel. Het bleek dat mijn nieren in zo’n slechte conditie waren dat ik geen andere keuze had dan mezelf in het ziekenhuis te laten opnemen. “

Jamai had het geluk dat hij vrij snel een niertransplantatie kreeg van zijn zwager en als gevolg daarvan herstelt hij momenteel buitengewoon goed. Ondanks dat hij een heel ander leven leidt, maakte hij deze informatie bekend in een interview met &C.

Om het risico te verkleinen dat mijn lichaam mijn nieuwe nier afstoot, moet ik de rest van mijn leven medicijnen slikken. Elke dag moet ik minstens vijftien pillen slikken. Ondanks de relatief korte tijd die Jamai nodig had om succes te zien, is zijn zwager pas sinds kort weer aan het werk. Ik had er veel spijt van dat ik dat deed. Ik voel me veel beter, maar het zou geweldig zijn als hij ook beter zou kunnen worden.

Jamai Loman Ziek
Jamai Loman Ziek

De reünie werd ook gefilmd voor het nageslacht om te zien. Een heerlijke herinnering voor Jim. “Het was geweldig om Jamai te ontmoeten, de vrouw met wie we begonnen te werken toen we 15 en 16 jaar oud waren.” Zijn brief eindigt door te zeggen: “We houden van Jerney.”

%d bloggers like this: