Frank Arnesen Ziek

Spread the love

Frank Arnesen Ziek:- Vooralsnog heeft Frank Arnesen verlof genomen bij Feyenoord. De technisch directeur van de Rotterdammers let goed op wat zijn persoonlijke arts hem opdraagt.De Deense man, die 65 jaar oud is, had de afgelopen maand last van een infectie in zijn knie. Daarna leek het alsof hij genezen was, maar toch kreeg hij een tegenslag te verwerken.

Frank Arnesen Ziek
Frank Arnesen Ziek

Vastgesteld is dat hij de komende maanden al zijn aandacht moet besteden aan zijn herstel, waardoor hij niet voor Feyenoord kan spelen. Deze beslissing werd genomen na overleg met zijn medische professionals.

Na afloop van de Europese finale tegen AS Roma werd de Deense ‘td’ gelijk naar het ziekenhuis gebracht. Arnesen probeerde vervolgens zijn werk zo goed mogelijk te doen, maar Feyenoord zag dit als een minder dan ideale situatie tijdens de drukste zomer in de geschiedenis van de sport voor spelerstransfers.

Nadat Feyenoord donderdag bekendmaakte dat Frank Arnesen vanwege gezondheidsredenen voorlopig uit de roulatie zou zijn, begonnen al snel geruchten op sociale media te circuleren dat hij in de wacht zou zijn gezet omdat hij geld had verduisterd.

Dat kwam nadat Feyenoord donderdag bekendmaakte dat Frank Arnesen voorlopig uit de roulatie zou zijn wegens gezondheidsredenen. Het Algemeen Dagblad zegt dat alle partijen die betrokken zijn bij het vreemde gerucht over Feyenoord het op alle mogelijke manieren hebben ontkend.

Ook al werd vorige week gemeld dat de Deense technisch directeur (tijdelijk) zijn verantwoordelijkheden zou moeten neerleggen, dit betekent niet dat er niets gebeurt met inkomende en spannende transfers. Arnesens knie gaf hem al een tijdje last, waardoor hij niet al zijn aandacht aan zijn vak kon besteden.
Te Kloese vindt het erg vervelend als er soortgelijke verhalen over hem worden verteld, aangezien hij een oud-voetballer was die tot zijn 65e speelde. Dergelijke speculaties verspreidden zich snel.

Tegen Voetbal International uitte hij zijn gevoelens: “Soms mis ik de mensheid.” Frank verkeert in een erbarmelijke toestand en moet zo snel mogelijk weer gezond worden. Daarna is het mijn wens om hem nog een keer te bezoeken. In de tussentijd zullen we hem op de hoogte blijven houden van alles wat er gebeurt.

Sinds hij in het verleden als voetballer naar Nederland kwam, richt Frank zich zijn hele leven op de sport en onderneemt hij geen andere activiteiten. Ik begrijp heel goed hoe uitdagend het is om afstand te nemen tussen jezelf en een ander, maar je gezondheid moet voorop staan. ” Te Kloese is niet met de rest van het team naar Oostenrijk gegaan voor het trainingskamp aangezien hij zijn beide taken in Rotterdam Zuid “normaal” kan uitvoeren.

Hij was onder meer druk bezig met de transfer van ster Luis Sinisterra, die het record vestigde voor de prijs van een speler die van de ene naar de andere club verhuisde door voor 30 miljoen euro (inclusief bonussen) bij Leeds United te tekenen. Tyrell Malacia heeft ook een aanbod van een miljoen dollar geaccepteerd om naar de Premier League te verhuizen, maar hij zal in plaats daarvan voor Manchester United gaan werken. “Mogen we trots zijn”, merkte Te Kloese op.

Tijdens Frank Arnesens ambtstermijn als manager van Feyenoord slaagde de club erin een aantal ervaren spelers te werven. Tussen januari 2020 en de transferperiode van deze zomer had de Deen de leiding over Robert Bozenik, Oguzhan Ozyakup en Francesco Antonucci.

Frank Arnesen Ziek

De Deen heeft aangegeven geen interesse te hebben in het geven van een reactie op de geruchten rondom 1908.nl. Het spijt me, maar op dit moment kan ik geen commentaar geven op de 1908.NL.
Dat gezegd hebbende, verkeer ik in een zeer goede fysieke conditie. Vanwege zijn gezondheid is Frank niet in staat om met al zijn focus en energie de uitdagende taken te vervullen die met zijn functie als technisch directeur gepaard gaan, vooral in deze tijd.

Nadat zijn gezondheid te slecht bleek om een ​​actieve rol te spelen in deze transferzomer, die een van de drukste in de geschiedenis van de club bleek te zijn, was Frank Arnesen zelden betrokken bij de technische activiteiten die deze zomer plaatsvonden.

De huidige algemeen directeur, Dennis te Kloese, heeft deze zomer het merendeel van de spelerstransfers en contractonderhandelingen afgehandeld. Eerder werd Te Kloese geciteerd over de afwezigheid van Arnesen: “In het afgelopen anderhalf jaar heeft Frank met hulp van de scouting een solide basis gelegd waarop we verder kunnen en willen uitbouwen.”

Sinds januari 2020 is Arnesen de drijvende kracht achter de uitgebreide clubtransformatie van Feyenoord, waaronder de oprichting van een nieuw scoutingteam en een aanzienlijk vernieuwd jeugdprogramma. Het is mogelijk dat zijn beslissing om Arne Slot aan te nemen, de coach die Feyenoord in zijn eerste jaar op de baan naar de finale van de UEFA Conference League bracht, hilarisch was.

Onder leiding van Frank Arnesen kon Feyenoord een aantal talentvolle spelers binnenhalen. Tussen januari 2020 en de huidige transferzomer was de Deen uiteindelijk verantwoordelijk voor de komst van Robert Bozenik, Oguzhan Ozyakup, Francesco Antonucci, Mark Diemers, Uros Spajic, Lucas Pratto, Christian Conteh, Aliou Balde, Bryan Linssen, Patrik Walemark, Patrik Walemark , Alireza Jahanbakhsh, Guus Til, Gernot Trauner, Marcus Pedersen,

Arne Slot constateerde dat de technisch directeur in Tirana een vrij dikke knie had. “Toen hij terugkeerde, had hij geen andere keuze dan naar het ziekenhuis te gaan omdat zijn toestand zo ernstig was”, zei Slot. “In de voorgaande weken had hij aanzienlijke vooruitgang geboekt in zijn gewichtsverlies. Hij heeft gewoon een heel ernstige ziekte en heeft al zijn macht nodig om beter te worden.”

Vanwege de situatie rondom zijn knie is het binnen Feyenoord al te verwachten, zo stelt RTV Rijnmond, dat Arnesen ook tijdens de winterse transferperiode afwezig zal zijn. Dit komt door het feit dat zijn knie geblesseerd is. Het feit dat zijn contract bij De Kuip aan het einde van dit seizoen afloopt, maakt de kans groot dat beide organisaties uiteindelijk uit elkaar gaan.

Vanwege zijn hoge leeftijd moedigde Feyenoord Arnesen aan om zijn herstel en gezondheid voorop te stellen (hij wordt volgende maand 66). Sinds mei neemt hij niet meer deel aan activiteiten en heeft de club nog een flinke achterstand in te halen om weer normaal te kunnen functioneren.

Frank Arnesen Ziek
Frank Arnesen Ziek

Volgens de media zal de technisch directeur niet eerder dan juni 2023 aftreden, zo meldt het medium 1908.nl, dat alle ontwikkelingen bij Feyenoord 1 op de voet volgt, en beide partijen zouden op korte termijn uit elkaar kunnen gaan. Deze informatie komt uit een publicatie die alle gebeurtenissen bij Feyenoord 1 nauwlettend in de gaten houdt.

%d bloggers like this: