Ferdi Bolland Ziek

Spread the love

Ferdi Bolland Ziek:-Ferdi deelt zijn mening met Story en zegt: “Ik vind dit opmerkelijk.” Het zit niet alleen in je hoofd. Zeker als je er rekening mee houdt dat onze achterkleinkinderen deze locatie kunnen bezoeken. Dat is absoluut schitterend.’ Een paar jaar geleden had niemand kunnen denken dat Rob en Ferdi uiteindelijk naast elkaar zouden staan ​​alsof ze broers waren.

Ferdi Bolland Ziek
Ferdi Bolland Ziek

Vorige week kregen Ferdi Bolland (65) samen met zijn broer Rob (66) hun eigen plaquette uitgereikt. Zo werden ze herkend in Den Haag, de plaats waar ze hun vormingsjaren doorbrachten. Op enkele tientallen meters van Robs woning is de plaquette op de zijmuur aangebracht.

Het was twintig jaar geleden sinds hun laatste ontmoeting met elkaar. Rob, die er in de zomer van 2020 achter kwam dat hij terminaal ziek was, had voor zijn overlijden één grote wens: hij wilde het goedmaken met Ferdi.

Sinds die tijd hebben we met zijn tweeën veel plezier met elkaar doorgebracht. Toevallig was een van de voorwaarden voor onze verzoening dat we een musical zouden maken gebaseerd op Falco’s leven in Wenen. Dat is iets waar we ons nu mee bezig houden.

Er worden nieuwe liedjes geschreven, we gaan vaak naar Wenen en we voeren veel discussie. Het is geweldig dat we aan dit project kunnen meewerken. En voor zover ik kan zien, profiteert Rob ervan. Artsen kunnen hem niet meer behandelen. Maar als ik nu naar hem kijk, geloof ik dat Rob er beter uitziet in vergelijking met hoe hij meer dan anderhalf jaar geleden aan mij verscheen.

Volgens Ferdi is het zojuist genoemde verhaal “totaal onwaar”. Je zou iets kunnen zeggen in de trant van: “Dat verhaal over hem in de media was volledig verzonnen en verkeerd gerapporteerd.” Hij weet hoe het werkelijk zit. Zoals de producent beweert, kwam Rob niet eens in aanmerking voor de rol, aangezien de producent beweert dat hij al jaren in contact stond met Avroros, maar Rob kwam niet eens in aanmerking voor de baan.

“Aangezien ik ons ​​gesprek vele jaren geleden aanvankelijk alleen had geleid, bestond er geen twijfel over dat we samen aan de activiteit zouden deelnemen.Ik heb het hem laten weten, maar hij was er al van op de hoogte voordat ik het hem vertelde. Daarnaast is hij zijn manager. Ferdi beweert dat Rob het op dit moment “gewoon niet wil”. [Citaat vereist] “Daar is niets nieuws aan.

Aan de andere kant wil en hoop ik echt dat hij de aandacht trekt met interessante projecten die hij zelf heeft bedacht, dat hij dingen op eigen kracht gaat doen en initiatief toont in plaats van mee te gaan met andere projecten waarin hij geen rol, en dat hij de dingen alleen zal doen in plaats van mee te liften op andere projecten waarin hij geen rol speelt. voor zichzelf. Volgens Ferdi Bolland: “Hij eist dat niet, en ik vind het jammer dat hij dat wel doet.”

Ferdi Bolland Ziek

Volgens Ferdi is het zojuist genoemde verhaal “totaal onwaar”. Dat is niet feitelijk in de manier waarop de media erover berichten, en het is een verzonnen verhaal. Hij is zich niet bewust van de aard van de dingen. Zoals de producent beweert, kwam Rob niet eens in aanmerking voor de rol, aangezien de producent beweert dat hij al jaren in contact stond met Avroros, maar Rob kwam niet eens in aanmerking voor de baan.

Niemand twijfelde eraan dat we samen zouden reizen, onder andere omdat ik in het verleden, vele jaren geleden, alleen maar aan enkele chats had deelgenomen. Ik heb het hem laten weten, maar hij was er al van op de hoogte voordat ik het hem vertelde. Daarnaast leidde hij zijn bedrijf. Ferdi beweert dat Rob het op dit moment “gewoon niet wil”. [Een direct citaat is vereist] “Daar is niets nieuws aan.

De broers Bolland zijn net weer begonnen met ruzie met elkaar. Zo was er wat onenigheid over de Falco-musical waar ze samen aan werken, maar het optreden van Ferdi in de AVROTROS-show Beste Zangers maakte daar een einde aan.

Rob, die in de laatste fase van zijn ziekte zit, was niet uitgenodigd, ondanks zijn wens om deel te nemen. Eerder deze maand deed hij de suggestie dat de producenten van het programma hem hadden afgewezen vanwege zijn ziekte.

Ferdi stelt dat het bovengenoemde verhaal “volstrekt onnauwkeurig” is. Er wordt een nepverhaal over hem verspreid in de media, en dat komt allemaal door de manier waarop het werd gepresenteerd. Hij weet wat de realiteit is. “

Volgens de producent was hij al jaren in gesprek met Avroros, maar kwam Rob niet eens in aanmerking voor de rol. “Bovendien twijfelde ik er niet aan dat we samen zouden deelnemen vanwege het feit dat ik al jaren geleden solo-chats had gehouden. Ik heb hem daarvan op de hoogte gesteld, maar hij was er al van op de hoogte. Bovendien is hij zijn manager.

Volgens Ferdi wil Rob ‘het gewoon niet’. [Citaat nodig] “Dat is niet iets nieuws. Maar wat ik echt wil en wat ik denk dat hij moet doen, is aandacht zoeken door mooie projecten te creëren die hij zelf bedenkt, dat hij het heft in eigen handen neemt in plaats van mee te gaan met andermans projecten waar hij niets mee te maken heeft en waarmee hij is zich er volledig van bewust, maar dringt er nog steeds op aan dat mensen aandacht aan hem besteden.

Hij eist dat niet, en ik geloof dat het een vreselijke tijdverspilling is.Een hereniging lijkt niet in het verschiet, aldus Rob eerder zaterdag in Trouw. Hij verwees naar de actie van zijn broer als een ‘Judas-truc’.”We waren pas onlangs herenigd vanwege mijn kankeraandoening, na twintig jaar ruzie over de vierkante centimeter, maar nu lijkt het een goed moment om te zeggen: dat is genoeg”, zei ze. “We waren onlangs herenigd vanwege mijn kankeraandoening.”

Ferdi stelt dat het bovengenoemde verhaal “volstrekt onnauwkeurig” is. Er wordt een nepverhaal over hem verspreid in de media, en dat komt allemaal door de manier waarop het werd gepresenteerd. Hij weet wat de realiteit is. Volgens de producer was hij al jaren in gesprek met Avroros, maar kwam Rob niet eens in aanmerking voor de rol.

Ferdi Bolland Ziek
Ferdi Bolland Ziek

“Bovendien twijfelde ik er niet aan dat we samen zouden deelnemen vanwege het feit dat ik al jaren geleden solo-chats had gehouden. Ik heb hem daarvan op de hoogte gesteld, maar hij was er al van op de hoogte. Bovendien is hij zijn manager.

%d bloggers like this: