Eva Jinek Partner

Spread the love

Eva Jinek Partner:- Eva Jinek, een presentatrice, is extatisch over haar relatie met partner Dexter en hun baby Pax. Terwijl we Eva bijna elke keer zien als we de televisie aanzetten, heeft haar partner de neiging om de schijnwerpers te vermijden.

Eva Jinek Partner
Eva Jinek Partner

In september 2018 werden Eva en Dexter gezegend met de komst van hun zoon Pax. Ze merkte destijds op Instagram op dat dit evenement “het mooiste was dat ons ooit kon overkomen”.Tijdens de opnames van het programma The United States of Eve in 2016, waar hij werkte als productiemanager, leerde het stel elkaar voor het eerst kennen. Twee jaar later maakten ze de gelukkige aankondiging dat ze samen ouders zouden worden.

‘Droom groot’, is de titel van het nieuwe boek van Eva Jinek, waarin ze motiverende verhalen schreef op basis van haar persoonlijke ervaringen die ze verhelderend vond. En wees niet bang om groot te dromen, want een journalist doet dat beter dan wie dan ook.

Eva is de vrouw die ze nu is, grotendeels dankzij de eindeloze steun van haar ouders, die als kind uit Tsjechië naar Nederland emigreerden en haar hielpen om de persoon te worden die ze nu is. Volgens wat Jinek begin dit jaar met Matthijs van Nieuwkerk deelde, is vooral haar moeder een belangrijke drijfveer voor haar.

Als je een ouder hebt die je dat vertelt, helpt dat enorm bij alle grote stappen die je zet waardoor je durft.
Die inhoud is te vinden op de website Bekende Buren. De informatie die voor het publiek beschikbaar is in het Kadaster is troebel vanwege het feit dat de Eigenaarsinformatie beweert dat Eva Jinek en Dexter van der Voorn “getrouwd” waren “ten tijde van verkrijging”. In de leveringsakte staat vermeld dat de presentator en de productieleider partners zijn in een geregistreerd partnerschap en de datum van dit document is 23 juni 2020.

De administratie van Jinek wil geen commentaar geven op deze “privésituatie”, maar ze hebben verklaard dat het niet juist is te suggereren dat het huwelijk plaatsvond vlak voor de aankoop van het onroerend goed. In dit verband is het belangrijk op te merken dat de wet niet op een bijzonder zinvolle manier onderscheid maakt tussen een huwelijk en een geregistreerd partnerschap.

U bent verplicht elkaars huwelijksaanzoek te accepteren als u gaat trouwen, maar dit is niet het geval als u een geregistreerd partnerschap heeft. Afgezien daarvan hebben partners, net als getrouwde mensen, veel rechten en plichten jegens elkaar, en ze hebben automatisch de ouderlijke verantwoordelijkheid over eventuele kinderen die ze samen hebben.

Eva Jinek Partner

Na een maandenlange vakantie was de verwachting dat Eva Jinek terug zou keren naar RTL 4 om haar talkshow te hosten. De laatste aflevering van Eva werd uitgezonden op 26 november en kort daarna nam Beau van Erven Dorens het personage over dat ze eerder had gespeeld.

Het lijkt erop dat Eva’s terugkeer naar de televisie samenvalt met haar verhuizing van Amsterdam naar het landelijke Abcoude. Eva heeft samen met een kwart van haar vriend, Dexter van der Voorn, een prachtige halve woning gekocht in Abcoude en laten verbouwen naar haar persoonlijke voorkeuren, zo meldt Story al eerder.

Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de verbouwing. Vanwege haar hardnekkige vastberadenheid, natuurlijke vermogen en Dexter’s invloed, wordt Eva algemeen beschouwd als de talkshowkoningin van ons land.

In de zomer van 2016 werkte Dexter als producer aan Eva’s programma The United States of Eve, dat ging over de presidentsverkiezingen in de Verenigde Staten. Dit is het moment waarop de twee elkaar voor het eerst ontmoetten.

De relatie tussen Eva en Dexter begon te bloeien te midden van de opkomst van president Donald Trump en ze verwelkomden hun eerste kind, Pax, in 2018. Daarna zette Dexter zijn professionele leven in de wacht om Eva de ruimte te geven die ze nodig had om zich te concentreren op haar talkshow.

Tijdens een interview met de DRIVE-podcast zei Eva: “Ik kan dit niet doen zonder Dex.” Mark Tuitert is een voormalig schaatser. “Dex is de vader van Pax, maar hij is ook de persoon die het voor mij mogelijk maakt om dit te doen.” (…) Tijdens de talkshowperiodes ben ik nooit thuis om te koken.’

Ook al is Eva een echte dierenliefhebber, de presentatrice kan het niet helpen om achter haar eigen oren (niet die van haar katten) te krabben als ze de mogelijkheid overweegt dat er mensen op de wereld zijn die niet van dieren houden. Eva merkt op: “Ik vind het gek als iemand ‘niets’ met dieren heeft.” Op dit punt ben ik het volledig met haar eens.

Haar katten zijn het centrum van haar universum en ze overlaadt ze constant met genegenheid. “Mijn katten zijn het middelpunt van mijn leven; ik speel als een gek met ze, praat met ze en heb ze zestienduizend verschillende namen en tweeduizend verschillende speeltjes gegeven.

Ik begrijp dat het een waanzin is die je niet hoeft op te zoeken, maar daarachter zit een wereldbeeld dat intrinsiek verbonden is met genade en zorg voor alles wat kleiner is dan ikzelf, en dat is iets wat ik niet begrijp. “Ze licht toe op een bijna poëtische manier.

Hierdoor kan ze zich niet voorstellen dat ze een romantisch partnerschap heeft met iemand die geen genegenheid heeft voor deze piepkleine wezens. Eva vult aan: “Ik vind het ingewikkeld. Het past bij mijn wereld om met dieren te werken.” “Ik vind het ingewikkeld.”

Eva Jinek Partner
Eva Jinek Partner

Hoewel Eva Jinek niet vaak foto’s van haar vriend deelt, zijn de twee vaak samen op pad. Ze gaan met hun kersverse kind, Pax, wandelen in dit gebied. Eva Jinek had in het verleden een relatie met zowel advocaat Bram Moszkowicz als bioloog Freek Vonk.

%d bloggers like this: