Dan Karaty Ziek

Spread the love

Dan Karaty Ziek:- Dan Karaty is de definitie van een toegewijde huisvader. Hij is vijf jaar getrouwd met Natasha en ze hebben een dochter, Quinn, en een zoon, Daniel, die drie jaar geleden is geboren. Dan merkte op dat “we erg blij met hem waren.”

Dan Karaty Ziek
Dan Karaty Ziek

“De bevalling van Daniël verliep vlekkeloos. Er waren geen complicaties. Acht maanden later kreeg hij echter plotseling hoge koorts die we niet onder controle konden krijgen. Daarna zijn we naar het ziekenhuis gegaan dat was gebeld. Tijdens hun verblijf daar ontdekten ze dat hij aan een auto-immuunziekte lijdt, maar we wisten niet dat hij daarmee geboren was.

Daniel onderging een paar chirurgische ingrepen en moest vanwege zijn ziekte zelfs in steriele omgevingen leven. Uiteindelijk bracht hij een aanzienlijke hoeveelheid tijd door in het ziekenhuis. Hoewel hij nog steeds medicijnen slikt, is zijn toestand aanzienlijk verbeterd. Hij is een tevreden jongen. We hebben moeilijke tijden doorgemaakt, maar het is goed dat ze eindelijk de juiste behandeling hebben gevonden.

We zijn voorzichtig, maar blijven optimistisch. De medische staf is optimistisch dat hij volledig zal herstellen van zijn verwondingen. Hoewel we goede hoop hebben dat dit de laatste keer is dat hij behandeld moet worden, heeft hij nog een paar maanden afspraken gepland staan.

Dan Karaty verpersoonlijkt het ideaal van een gezinsgerichte en liefhebbende echtgenoot en vader. Hij is vijf jaar getrouwd met Natasha en het paar is gezegend met twee kinderen: Quinn, die vijf jaar geleden werd geboren, en Daniel, die drie jaar geleden ter wereld kwam. Dan merkte op dat “we erg blij met hem waren” na het gesprek. De levering verliep vlekkeloos voor Daniel.

Er deden zich geen moeilijkheden voor.Volgens wat hij aan Privé vertelt, voelt de Amerikaanse choreograaf Dan Karaty, die 44 jaar is, zich na een paar hectische weken eindelijk weer goed. “Zeker als je rekening houdt met de achtergrond waar ik vandaan kom.” Karaty werd in de zomer van vorig jaar naar een ziekenhuis in de Verenigde Staten gebracht.

Dan Karaty, die nu 44 jaar oud is, legt voor het eerst uit waarom hij een aantal maanden van de wereld leek te zijn verdwenen. Pas vandaag kon niemand bepalen wat er precies met hem aan de hand was toen hij ziek was. Het is aan het licht gekomen dat Dan Karaty op een ochtend wakker werd en ontdekte dat hij volledig blind was!

Dan Karaty Ziek

Op de Privé-pagina van de Telegraaf van vandaag vertelt Dan Karaty over zijn ervaring. Het is een verslag van een moeilijke tijd die hij eerder dit jaar doormaakte. Zelfs de wereldberoemde choreograaf praat met een krant over het engste wat hem ooit is overkomen…

Karaty werd in de krant geciteerd: “Een paar maanden geleden voelde ik me een paar dagen achter elkaar niet lekker en ik irriteerde me snel aan simpele dingen.” Plotseling straalde er een enorme hoeveelheid pijn uit mijn linkeroog. Het was zo belastend dat ik gevaarlijk dicht bij flauwvallen kwam.

Toen ik op een ochtend wakker werd en niet meer uit dat oog kon zien, was dat het moment waarop ik me realiseerde dat ik mijn limiet had bereikt. Ik herinner me niets omdat het helemaal zwart was toen ik wakker werd. Daarna bevond ik me op de eerste hulp. De dokter zei toen dat hij zich in de eerste plaats wilde concentreren op het redden van het oog.

Hij legt uit: “Een paar weken geleden heb ik een reeks dagen meegemaakt waarin ik me niet lekker voelde.” Plotseling straalde er een enorme hoeveelheid pijn uit mijn linkeroog. Het was zo belastend dat ik gevaarlijk dicht bij flauwvallen kwam. Het moment dat ik me realiseerde dat ik mijn limiet had bereikt, was toen ik op een ochtend wakker werd en niets uit dat oog kon zien.

Bij aankomst in het ziekenhuis werd duidelijk dat de situatie behoorlijk kritiek was. De medische staf was er niet zeker van of Karaty zijn gezichtsvermogen zou herstellen. ” De arts wekte de indruk dat het primaire doel op dit punt was om te proberen het oog zelf te behouden. Gedurende die tijd had hij geen idee of het wel of niet zou lukken. Toen ik dat hoorde, verloor ik bijna de controle over mijn stoel en viel op de grond.

Twee dagen eerder kon ik nog golfen en spelletjes spelen met mijn kinderen; nu werd ik ineens geconfronteerd met de mogelijkheid dat ik misschien mijn linkeroog moest laten verwijderen. Dit was het engste moment van mijn leven, nog meer dan toen we erachter kwamen dat onze babyjongen een auto-immuunziekte had.

Toch kreeg hij acht maanden later hevige koorts die we niet onder controle konden krijgen. We hadden geen andere keuze dan direct naar de eerste hulp te gaan. Toen hoorden ze dat hij een auto-immuunziekte had die zijn gezondheid al enige tijd aantastte. We hadden geen idee dat hij ermee geboren was; de informatie was volledig voor ons verborgen.

Enkele weken geleden werd bekend dat zanger Michael Bublé zou stoppen met optreden vanwege het feit dat zijn zoon onder behandeling is.of kanker. In zijn werk volgde Dan hetzelfde patroon. Als ik zoiets hoor, zelfs als ik Michael Bublé nog nooit persoonlijk heb gezien, realiseer ik me dat niets dat er vroeger toe deed, nu echt meer doet.

Alle prestaties, vaardigheden en successen van uw kind worden nutteloos gemaakt als hij of zij zich niet goed voelt. Dit omvat elk van zijn prestaties. Is dat het geval, dan doet alleen uw kind dat.
Ik heb goede hoop dat alles goed zal komen voor hem.

Nadat ik hoorde dat mijn kind ziek was, aarzelde ik niet om contact op te nemen met mijn manager en hem te informeren dat ik eventuele aanstaande chirurgische ingrepen zou moeten uitstellen. Mijn afwezigheid op de arbeidsmarkt duurt al geruime tijd.

Dan Karaty Ziek
Dan Karaty Ziek

We voelden ons niet zeker genoeg om weer aan het werk te gaan totdat de artsen ons ervan overtuigden dat de situatie stabiel was en dat er niets vreselijks met hem zou gebeuren. Tot die tijd hadden we niet het gevoel dat we terug konden naar ons werk. Het heeft heel lang geduurd voordat we ons veilig genoeg voelden om dit te doen, ondanks het feit dat het voor ons langzaamaan weer normaal wordt.

%d bloggers like this: