Chris Woerts Vermogen

Spread the love

Chris Woerts Vermogen:- Chris Woerts’ Wiki Leeftijd, Lengte, Biografie, Wikipedia, Vrouw en Familierelaties zijn hier te vinden. Het lijdt geen twijfel dat Chris Woerts de beroemdste en meest geliefde beroemdheid aller tijden is.Chris Woerts is een bekende ondernemer die op 2 januari 1959 in Nederland is geboren.

Chris Woerts Vermogen
Chris Woerts Vermogen

Zijn geboortedatum is 2 januari 1959. Chris Woerts is een Nederlandse zakenman en de huidige directeur van CWO Consultancy & Marketing. Hij is geboren op 2 januari 1959 in Maassluis[1] en is lid van de familie Woerts. Volgens astrologen is het sterrenbeeld van Chris Woerts Steenbok.

Woerts trad in dienst bij Feyenoord Rotterdam als marketingmanager en was betrokken bij diverse succesvolle projecten zoals Feyenoord TV, de krant Feyenoord en de kinderclub Kameraadjes.Ook zette hij verschillende merchandisingactiviteiten op in het buitenland, zoals het Ono Adventure in Japan en het Ghaly Adventure in Egypte. In 2002 werd hij door marketinginstituut NIMA uitgeroepen tot “Mega Marketeer of the Year”.

U kunt erachter komen hoeveel vermogen Chris dit jaar heeft en hoe hij zijn uitgaven heeft besteed. Ontdek ook hoe hij zo rijk werd op 62-jarige leeftijd. Hij heeft een puur, liefdevol en vriendelijk hart. Scroll naar beneden en vind alles over hem.

Chris Woerts is een professional in sportmarketing. Tijdens zijn tijd als werknemer van die bedrijven bekleedde hij verantwoordelijke functies op de wereldwijde sportsponsoringafdelingen van multinationale ondernemingen zoals Heineken en Coca-Cola.

Hij bedacht onder meer de activaties tussen Amstelbier en de Champions League en Coca-Cola en de Trophy Tour. Ook werkte Chris voor betaald voetbal organisaties als Feyenoord, Sunderland en de Eredivisie.

Chris is inzetbaar voor presentaties over alles wat met sportsponsoring te maken heeft. Dankzij zijn rijke loopbaan aan ervaring weet Chris als geen ander te inspireren en motiveren en de link te leggen naar initiatieven die hij heeft bedacht en die tot op de dag van vandaag bestaan.

Chris Woerts begon zijn carrière als journalist. Na zijn tijd bij Rotterdams Nieuwsblad ging Chris aan de slag als Sponsor Manager voor Heineken en later voor Coca-Cola, waar hij de leiding had over alle voetbalpartnerschappen en -contracten over de hele wereld.

Chris was ook commercieel directeur van Feyenoord. In deze rol werkte hij aan een aantal succesvolle projecten, zoals het vergroten van de commerciële inkomsten van de club en het starten van Feyenoord TV.

Chris Woerts Vermogen

Na een voorspoedige run besloot Chris in 2004 de overstap te maken naar de functie van commercieel directeur voor de Eredivisie. In zijn rol als directeur van de Eredivisie was Chris er verantwoordelijk voor dat zes nieuwe bedrijven partner van de competitie werden. Hij was ook degene die verantwoordelijk was voor de totstandkoming van het Eredivisie-deuntje dat werd uitgezonden op televisie, radio en in print.

Na in de Eredivisie te hebben gespeeld en een tweede succesvolle periode bij Feyenoord te hebben gehad, verliet Chris in 2009 Nederland voor een avontuur in een ander land en begon hij voor Sunderland te werken. Chris was degene die verantwoordelijk was voor het ontwikkelen van de structuur voor de sponsoring, en hij was ook lid van het bestuur.

Chris werd de eerste Nederlander van de Premier League die de functies van commercieel directeur en lid van de raad van bestuur bekleedde. Na twee jaar in Sunderland te hebben gewoond, verhuisde hij naar Londen om te werken voor het Amerikaanse managementbedrijf Creative Artists Agency Sports (CAA), waar hij was verantwoordelijk voor alle verkoopactiviteiten over de hele wereld.

Chris leidt nu samen met Isabelle Spindler-Jacobs en Serge van Lier energieleverancier Qurrent. Deze corporatie is tevens de huidige shirtsponsor van Feyenoord.Chris Woerts, geboren in 1959, begon zijn professionele leven als schrijver maar stapte al snel over naar het marketingvak.

Na eerst als voetbalmarketingmanager voor Coca-Cola te hebben gewerkt en daarna als commercieel directeur bij Feyenoord te zijn begonnen, was hij een van de oorspronkelijke makers van het Holland Heineken House. Hij werkte ook voor Coca-Cola.

Als commercieel directeur van de Eredivisie CV bedacht Woerts de betaalzender Eredivisie Live. Woerts was de eerste Nederlander die in de raad van bestuur van een Premier League-club zat toen hij bij Sunderland was. Sinds 2011 is hij de enige eigenaar van zijn eigen bedrijf CWO Consultancy & Marketing.

Hij is onder meer op zoek naar een nieuwe hoofdsponsor voor FC Twente en werkt voor SBS, Talpa en de Postcode Loterij. In een interview met Sport Knowhow XL vertelt Woerts over zijn carrière, de kritiek die hij kreeg na de geldproblemen van Feyenoord, het succes van Eredivisie Live en meer.

Journalistiek was erg leuk, maar ik kwam er al snel achter dat ik geen briljante pen had. Bovendien was het loon erg laag, dus besloot ik ergens anders te zoeken. Hoewel ik het niet echt leuk vond om te doen, was mijn eerste baan op de communicatieafdeling van Heineken die van externe informatiefunctionaris.

Ik merkte dat het echte leuke deel marketing was. Dat is waar de budgets waren gevestigd, daar werd beleid gemaakt en alle nieuwe ontwikkelingen kregen daar vorm. Zo was ik een van de oprichters van het Holland Heineken House. Frank van den Wall Bake is de grondlegger van dit concept en ik heb in 1992 ook enige tijd in Barcelona doorgebracht.

Ik vond het een mooi idee, maar het had te weinig toepassingen in de echte wereld. Ik wilde de aandacht meer op de supporters vestigen. Voor de fans waren de Olympische Spelen behoorlijk saai: je had de spelen en dat was het dan. Ik schreef een plan voor een Holland Heineken House met daarin een feestzaal voor de supporters, aparte ruimtes voor sporters en hun ouders, en ik wilde de media erbij halen, een studio voor de NOS.

Chris Woerts Vermogen
Chris Woerts Vermogen

Ik weet niet hoe het in mijn hoofd is gekomen! Ze waren op geen enkele manier volledig verbonden met de NOS. Ik nam een zakelijk perspectief en daarom werd ik bespot. Vorig jaar waren er twee studio’s in het Heineken House: de NOS en RTL. “Daar heb je het.

%d bloggers like this: