Charles Groenhuijsen Ziek

Spread the love

Charles Groenhuijsen Ziek:- Charles Groenhuijsen keerde vier jaar geleden terug naar Nederland, nadat hij het grootste deel van zijn leven in de Verenigde Staten had doorgebracht. De gastheer van Op1 wil liever zoveel mogelijk spanning vermijden als menselijk mogelijk is.

Charles Groenhuijsen Ziek
Charles Groenhuijsen Ziek

Het feit dat ik bijvoorbeeld nooit iets onder controle heb gehad, is iets waar ik echt van geniet. Toen ik twintig was, kwam ik tot die conclusie. Ik geloof helemaal niet dat het iets belangrijks is.’Charles Groenhuijsen, illustrator/In Joure, op 16 april 1954 verwelkomden Carolus Johannes Franciscus Groenhuijjsen en zijn gezin een zoon op de wereld (Nederland). Zijn leven als kind werd beïnvloed door het feit dat hij als vroom katholiek was opgevoed.

Hij begon zijn middelbare schoolopleiding in Sneek aan het Magister Alvinus Gymnasium, waar hij in 1973 cum laude zijn diploma behaalde van het gymnasium alfa.Voor hem twijfelde hij tussen journalist of dierenarts worden, maar uiteindelijk besloot hij de journalistiek in te gaan omdat hij niet zo goed was in wetenschap.

Groenhuijsen studeerde geschiedenis aan de Universiteit Utrecht en nam daar deel aan de activiteiten van de studentengroep CS Veritas (Constitutionele Waarheid).Journalist werkzaam aan de Universiteit Utrecht tijdens zijn studie (1974). In 1975 kreeg hij de kans om als redacteur aan de slag te gaan bij het ANP en de Volkskrant en besloot hij de baan aan te nemen in plaats van naar school te gaan.

In 1977 begon hij als correspondent voor hetzelfde blad te werken, waarbij hij zowel Amsterdam als Utrecht deed. In 1983, direct na zijn tijd in de krijgsmacht, werd hij lid van de Nationale Organisatie voor Nucleaire Veiligheid (NOS).

Mijn procedure werd uitgevoerd in de Verenigde Staten, waar chirurgen lasers gebruikten om de twee kanten van mijn lichaam te verbinden. Als je alles hetzelfde wilt houden zoals het nu is, heb je twee keuzes.

Dingen die ik vroeger deed, worden nu door andere mensen gedaan en dat maakt me verdrietig. Een voorbeeld van zo’n geval staat bekend als ‘Operation Live’. Dionne Stax was degene die het deed de laatste keer dat het werd gedaan. Er komt een nieuwe generatie op de arbeidsmarkt, en dat is prima.

Charles was destijds goed voorbereid omdat hij presentator was van Operatie Live, een onderdeel van de jaarlijkse show waarin een bijzondere operatie live wordt uitgezonden. Daarnaast onderging hij persoonlijk de vereiste procedures “live”.

Ik heb waarschijnlijk zes verschillende procedures gehad voor elk van mijn ogen. Mijn rechteroog en mijn linkeroog hebben allebei tranen in hun netvlies.Door de problemen met mijn rechteroog moest ik opnieuw geopereerd worden.

U herinnert zich misschien van een tijdje terug dat ik met rode ogen op straat werd gezien, en dat kwam door de operaties die ik had. Lasertechnologie wordt gebruikt om een ​​gescheurd netvlies te herstellen.
Ze gebruiken in wezen vuur om de opening te dichten die er eerder was. Dat kan met een gas; maar daarna mag je twee maanden niet vliegen, wat voor mij geen optie was.

Charles Groenhuijsen Ziek

Daarom besloten ze wat olie toe te voegen, wat er uiteindelijk toe leidde dat het op een gegeven moment ging lekken. Deze olie wordt van nature door je lichaam ingekapseld, wat resulteert in de vorming van minuscule vetbolletjes in je ogen. Dat was de reden waarom de ogen zo rood waren. Om alles weer normaal te maken, moesten die ballen stuk voor stuk met een lepel worden ontmanteld.

Tijdens vrijwel al mijn procedures was ik wakker en bewust. Om tijd te besparen en niet te veel te doen, wil ik gewoon zeggen dat ik daar niet bang voor ben. Sterker nog, ik heb ooit de ervaring gehad dat de chirurg, die me opereerde, tegen me zei: “Nu moet je stil zijn, want ik moet me echt concentreren!” omdat ik zo vrolijk aan het kletsen was.

Charles Groenhuijsen is van mening dat wanneer een van de andere vaste presentatoren van Op1 niet beschikbaar is, de show moet vertrouwen op een van de andere vaste presentatoren. Hij beweert dat kijkers in de war raken als er te veel wordt gedraaid.

Als iemand zich ziek meldt of op vakantie is, schakelt de omroep direct over naar een ander gezicht van die persoon. Waarom niet gewoon een van de andere negen opties gebruiken die al beschikbaar zijn? Volgens Groenhuijsen, die werd geïnterviewd voor een artikel in Nieuwe Revu: “Je moet duidelijkheid bieden aan het publiek.”

Iedereen die aanwezig is bij Op 1 lijkt geagiteerd en verward. Ik geloof dat we op dit moment het Guinness World Records-boek kunnen bemachtigen. Er is geen ander programma waar ook ter wereld dat zoveel presentatoren heeft.”Bedankt. Dat was inderdaad ongebruikelijk. Aan mijn linkeroog, dat ongeveer zeven keer is geopereerd, ben ik nu bijna volledig blind aan dat oog.

permanent Mijn netvlies is gescheurd, een aandoening die kan worden veroorzaakt door een ernstige klap op het hoofd, maar het kan ook veroorzaakt worden door pech met de anatomie van je oog Mijn ervaring is precies het tegenovergestelde van wat je beschrijft Mijn netvlies begon te scheuren als gevolg van de overmatige stress die zich had opgebouwd eromheen.

Door een enorm litteken aan de binnenkantvan dat oog zie ik nu als door een gekreukt filmscherm, en lezen is niet meer iets dat met dat oog kan. Ik word nog steeds gecontroleerd in het Oogziekenhuis Rotterdam, waar het nu zonder incidenten verloopt. Ik kan nog alles, ook presentaties geven en autorijden, omdat mijn rechteroog in goede staat verkeert.

“Ik heb het gekregen in de Verenigde Staten, waar de artsen een laser gebruikten om beide delen opnieuw te bevestigen. Er zijn twee verschillende benaderingen die kunnen worden gevolgd om de status-quo te behouden.

Tap de vloeistof uit je oog met behulp van druk, en spritz het dan met gas. Het nadeel hiervan is dat je een tijdje niet mag vliegen, omdat je ogen praktisch zouden exploderen als je dat zou doen in een omgeving met een lagere luchtdruk.

De tweede methode houdt in dat er tijdelijk olie in het oog wordt geïnjecteerd, zodat het op een later tijdstip kan worden doorboord. Deze methode staat bekend als ‘het oog doorprikken’. Iets dat goed werkt terwijl de patiënt onder invloed is van plaatselijke verdoving. Het grootste deel van de tijd was ik wakker.

Charles Groenhuijsen Ziek
Charles Groenhuijsen Ziek

Bij zo’n procedure voel ik me niet ongemakkelijk; het maakt me eerder nieuwsgierig. Niettemin had ik de drievoudige ramp dat de olie tussen de gewrichten begon te lekken, mijn lichaam de vreemde substantie afstootte en de vorming van littekenweefsel. Plotseling merkte ik dat ik op televisie verscheen met een bloeddoorlopen oog.

%d bloggers like this: