Bolland En Bolland Ziek

Spread the love

Bolland En Bolland Ziek:- Rob Bolland, 67 jaar oud, is ontevreden over het feit dat hij nooit de kans heeft gekregen om mee te doen aan ‘Beste Zangers’. De zanger en producer nadert het einde van zijn leven en zal ondanks zijn laatste wens niet kunnen deelnemen aan het veelgeprezen AVROTROS-programma. De muzikant zegt in “De Telegraaf” dat de producer van de show hem niet bij de show wilde hebben omdat hij kanker heeft.

Bolland En Bolland Ziek
Bolland En Bolland Ziek

Volgens wat Bolland aan de publicatie onthulde: “Het kwam erop neer dat ik niet werd ondervraagd omdat ik terminaal was.” “Frank Timmer, de producent, geloofde niet dat het moreel acceptabel was om deel te nemen aan iemand die in een ernstige toestand verkeerde.” Toen Rob’s manager, Koos, hem erover vertelde, reageerde Rob naar verluidt door te zeggen dat hij “in shock was. ” ‘En dat is zacht uitgedrukt’, vervolgde de spreker. De situatie van Rob wordt nog verergerd door het feit dat zijn broer Ferdi er komend seizoen bij is.

Volgens wat Bolland aan de publicatie onthulde: “Het kwam erop neer dat ik niet werd ondervraagd omdat ik terminaal was.” “Frank Timmer, de producent, geloofde niet dat het ethisch was voor iemand die terminaal ziek was om mee te doen”, stond er te lezen.

Toen de manager van Bolland hem op de hoogte bracht van de situatie, zei Bolland dat hij “in shock” was. ‘En dat is zacht uitgedrukt’, vervolgde de spreker. De pijn van Bolland wordt verergerd door het feit dat zijn broer Ferdi deel uitmaakt van het huidige seizoen.Daarom doet hij dit jaar mee aan de jaarlijkse campagne Nederland Geef Licht van KWF Kankerbestrijding.

Samen met zijn broer Ferdi, met wie hij in de jaren 70 succes had als duet Bolland & Bolland en in die hoedanigheid de wereldwijde hits “Rock me Amadeus” en “Jeanny” schreef voor de Oostenrijkse kunstenaar Falco, deelt hij een lantaarn uit .

Op 19 december is de uitzending te zien op SBS6.Ondanks de diagnose kanker valt er vaak nog veel te doen, en dat is de boodschap die hij met zijn verhaal wil overbrengen. “Ik begin dingen te doen die ik al jaren uitstel en die ik graag nog een keer zou willen doen.

Het is duidelijk dat ik me, naarmate de tijd verstreek, slechter begon te voelen, maar ondanks dit kan ik nog steeds veel bereiken, daar was ik helemaal niet op voorbereid.Producent Timmer weerlegt in een artikel in De Telegraaf de bewering dat hij Bolland heeft afgewezen vanwege diens ziekte en suggereert dat hij zichzelf mogelijk ‘verkeerd’ heeft voorgesteld.

Ik ben verdrietig om dat te horen. Bij de evaluatie om te bepalen of Rob al dan niet kon deelnemen, werd geen rekening gehouden met zijn ziekte. Simpel gezegd, niemand had hem ooit gevraagd, en als gevolg daarvan brachten we het onderwerp niet eens ter sprake. Ik heb daarmee mijn breekpunt bereikt.

Bolland En Bolland Ziek

Rob, die strijdt tegen kanker, merkte op dat “onder de omstandigheden alles goed gaat.” Mijn standaardantwoord is altijd hetzelfde: “Iedereen heeft iets, en ik heb dit.” Er zijn momenten waarop het een dag of zelfs een week duurt met iets minder dan normaal. Daarna ben ik uitgeput en heb ik veel ongemak. Maar verder loopt alles op rolletjes.

Doordat de broers Bolland weer regelmatig met elkaar communiceren, zijn ze de afgelopen twee jaar weer onderwerp van media-aandacht. Na jarenlang met elkaar overhoop te hebben gestaan, konden de twee eindelijk hun meningsverschillen bijleggen toen Rob ziek werd.Ze kregen veel lof voor hun samenwerking, waaronder een muurschildering in Den Haag en dit stuk uit het Popmuseum, waarmee ze een musical maken gebaseerd op de muzikant Falco.

“Het is nogal ongebruikelijk om elkaar zo vaak weer te zien, maar het voelt wel fijn”, vult Ferdi aan. “Het is best vreemd om elkaar zo vaak te zien.” De twee heren zijn er bijzonder trots op dat hun werk door de hele muziekindustrie wordt erkend en geprezen. Rob verklaarde dat “een bepaald deel van de industrie al heel lang op ons neerkijkt”, verwijzend naar een bepaald segment van het bedrijfsleven.

,,We waren ons ervan bewust dat de Hitkrant een ander publiek aanspreekt dan het Oor, daar waren we ons van bewust. Toen we er echter nog even over nadachten, ontdekten we dat het ook buitengewoon frustrerend was.Den Haag: “Ze kunnen niets meer voor me doen omdat ik al ruim anderhalf jaar niet onder behandeling ben.” Dus laten we zeggen dat ik een beetje achterloop op schema, zullen we?

Rob Bolland, de zanger van Den Haag, is 66 jaar en heeft terminale kanker. Hij bespreekt zijn toestand met waardigheid. Sterker nog, het geeft hem de kracht om zoveel mogelijk voldoening uit het leven te halen: “Dat je denkt: kom op jongen, doe wat meer.” Momenteel is hij bezig met de productie van een aantal verschillende projecten, waaronder een nieuwe single van Bolland en Bolland.

Het is een halve eeuw geleden dat Bolland & Bolland hun debuut s . uitbrachteningle, Summer Of ’71, en het is moeilijk te geloven. Ze genoten het meeste succes tijdens hun samenwerking als producers van Falco, dat drie nummers had die wereldwijd nummer één in de hitparades bereikten: Rock Me, Amadeus en Jeanny.

De originele versie van hun succesvolle nummer “In the Army Now” werd later gecoverd door de Britse band Status Quo, die nog meer succes boekte met hun versie van het nummer. Maar vanwege de onverenigbaarheden in hun persoonlijkheden gingen ze rond de eeuwwisseling verschillende richtingen uit.

Vreemd genoeg is het de ziekte van Rob Bolland die hen ertoe aanzet nogmaals de opnamestudio in te gaan, dit keer om de single Maybe I Don’t Cry Hard Enough op te nemen, die onlangs op vrijdag voor het publiek beschikbaar werd gesteld. Het is een nummer van The Williams Brothers en hij noemt het een reünie en afscheidssingle voor de band.

Vanwege het potentieel voor meningsverschillen over het nummer, hebben we de bewuste beslissing genomen om er een te kiezen die niet door Ferdi of mij is geschreven. Een neutraal nummer. Ik koos dit nummer, dat een tweedelige structuur heeft. De tekst vond ik prettig. Pluk de dag alsjeblieft.
Volgens Timmer wordt er aan het begin van elk nieuw seizoen “een weloverwogen keuze” gemaakt voor het deelnemersveld.

Bolland En Bolland Ziek
Bolland En Bolland Ziek

Het ene seizoen is er misschien geen plaats voor het ene en het volgende seizoen is er misschien geen plaats voor het andere. Het hangt allemaal af van hoe je je erover voelt. Het feit dat Rob ontevreden is, vooral op dit moment in zijn leven, is iets waar ik me vreselijk verdrietig en verdrietig van voel. Ik kan echter geen verdere wijzigingen aanbrengen. “

%d bloggers like this: