Bart Versluys Vermogen

Spread the love

Bart Versluys Vermogen:- Bart Versluys is een bekende projectontwikkelaar in België. Hij is tevens Chief Executive Officer van Versluys Groep, een familiebedrijf dat bestaat sinds 1908. Oostende is de zetel van het bouwbedrijf.Omdat hij een flink aantal activa heeft, kan Versluys dure dingen kopen. Neem bijvoorbeeld een duur horloge.

Bart Versluys Vermogen
Bart Versluys Vermogen

Helaas is hij afgelopen weekend aangevallen en beroofd, waardoor hij dat horloge niet meer heeft.Als Chief Executive Officer van de Groep Versluys is Bart Versluys een bekende projectontwikkelaar in de sector. De activiteit is het sterkst geconcentreerd rond de kust.

Versluys werkt intensief samen met de succesvolle ondernemer Marc Coucke. Samen kochten ze een jaar geleden samen het uitgestrekte La Réserve Hotel in Knokke. Daarna maakten ze bekend dat ze de komende jaren “het hotel een stap hoger gaan zetten” door 7 miljoen euro te investeren.

“Projectontwikkelaar worden was altijd mijn ultieme doel, geen bouwbedrijf starten, wat eigenlijk niet eens mijn eerste keuze was.” Ik ging naar school voor timmeren en bouwen, maar zelfs voordat ik afstudeerde, begon ik meubels te maken en te verkopen die werden gebruikt om winkels in te richten. Op dat moment had ik niet eens een vergunning om een ​​motorvoertuig te besturen. Tegelijkertijd werkte ik ook voor het bedrijf dat van mijn vader was.

In die tijd bouwde hij veel voor projectontwikkelaars en ik zag dat hun bedrijf succesvol was. Dus redeneerde ik bij mezelf: “Dat kan ik ook bereiken” (lacht). Volgens Bart Versluys: “Mijn vader was er natuurlijk niet zo enthousiast over, want hij wist dat als ik projectontwikkelaar zou worden, ik rechtstreeks met hem zou concurreren voor zijn klanten.”

Bart Versluys vertelde de Belgische krant Het Laatste Nieuws dat hij het uurwerk nooit in een grote stad zou dragen, maar een overval op zijn eigen bedrijf niet had verwacht. Het horloge is een Richard Mille Rm 11-03 Titanium met een waarde van maar liefst 350.000 euro. Het is een exclusief luxe horloge waarvan er maar een beperkt aantal van zijn gemaakt, waardoor het kostbare verzamelobjecten zijn. Richard Mille is een van de best verkochte horloges.

Samen met de architect en de ingenieurs onderzoeken we het tot in de puntjes en laten we niets aan het toeval over. De setting, architectuur en leefbaarheid zijn de belangrijkste aspecten van residentiële vastgoedprojecten. Om die te garanderen, wordt elk project intensief en grondig voorbereid.

Dankzij de honderden projecten die we succesvol hebben afgerond, kunnen we bogen op een schat aan ervaring, knowhow en kennis. Elk van onze gebouwen moet opvallen in een uitzonderlijke omgeving. Ons doel is om het leven en de steden van mensen beter te maken en tegelijkertijd mee te bouwen aan de samenleving van de toekomst.

Bart Versluys Vermogen

Volgens het vakblad ICT & Health is makelaar Bart Versluys van plan om vijfentwintig procent van de aandelen van Zora Bots over te nemen. Hij neemt deze aandelen over van investeringsmaatschappij Summa.

Door zijn investeringsparticipatie in Scorpiaux wordt Versluys een nieuwe aandeelhouder van de succesvolle robot, waardoor het bedrijf zijn snelle expansie kan voortzetten. Het Oostendse bedrijf Zora is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van humanoïde robots en de software die ze aanstuurt.

Zowel de jaarlijks gegenereerde dividenden als de meerwaarde op aandelen zullen worden herbelegd in de economie in plaats van te worden uitbetaald aan de aandeelhouders. Hierdoor kan Scorpiaux zijn positie verbeteren in de markten waarin het zich al bevindt en ook profiteren van nieuwe kansen.
In het jaar 2021 is er meer geïnvesteerd in Hyloris (7,51%), Arctic Fox (4,04%) en Exo Biologics. Ook de vastgoedportefeuille werd uitgebreid.

De interessantste investering was een participatie van 50% in “La Réserve Invest” in Knokke, die werd gedaan in samenwerking met Alychlo.Bart Versluys: “Nadat ik mijn opleiding architectuur aan het VTI in Oostende met succes had afgerond, ben ik eerst drie jaar als bouwvakker in ons familiebedrijf aan de slag gegaan om dat aspect van het vak te leren kennen. focus op verkoop.”

Toen ik mijn vader vertelde over mijn plannen om zelf projecten te ontwikkelen, aarzelde hij in eerste instantie omdat we grotendeels zelf voor die markt werken en we daardoor eigenlijk hun concurrenten zouden worden. Toch hebben we uiteindelijk de knoop doorgehakt, mede omdat we merkten dat de reacties van onze klanten meevielen.

Versluys: “We hebben zowat elk project gerealiseerd via een ruilovereenkomst.” Als onderdeel van de deal kregen grondeigenaren één of meerdere flats in het nieuwbouwproject in ruil voor hun participatie in het gebouw.

Door die route te volgen, konden we de hoeveelheid geld die nodig was om een ​​gebouw te kopen verminderen, en sindsdien hebben we deze strategie gebruikt om honderden nieuwe appartementen en projecten te bouwen met veel succeses.

Bart Versluys Vermogen
Bart Versluys Vermogen

Bovendien behoudt Scorpiaux zijn participaties in MDxHealth SA (2,48%), Mithra Pharmaceuticals SA (3,30%), Fagron NV (0,5%), en biogenesis (11,69%), waarvan de laatste heeft geïnvesteerd in de activiteit Imcysis. Scorpiaux runt ook Fort St. Pol en heeft een belang van 24,9% in het bedrijf dat robots maakt in Oostende, Zora, via de holding Prudence.

%d bloggers like this: