Anita Doth Ziek

Spread the love

Anita Doth Ziek:- De autobiografie van Anita is een reactie op het boek dat haar ex-muzikale partner Ray Slijngaard in 2015 schreef en onder dezelfde titel uitkwam. Volgens wat Anita heeft gezegd, zijn er een aantal punten in dat artikel waar ze het niet mee eens is. “Het feit dat we nog steeds samenwerkten op het moment dat hij zijn boek publiceerde, was de oorzaak van de moeilijkheid met zijn boek.”

Anita Doth Ziek
Anita Doth Ziek

Daarna vroeg ik of ik er een voorproefje van mocht krijgen, maar de toegang werd mij geweigerd. Het lezen van sommige van deze dingen was ongemakkelijk. Volgens mij ook niet. Dat heeft mij op een negatieve manier beïnvloed. Dat een paragraaf bepaalde aspecten van mijn leven zo beknopt zou kunnen weergeven. zoals: “En toen kreeg ze de diagnose kanker.” Een zin die lijkt op: “En toen was er koffie”, komt in me op.

Ik hoop ook dat ik een voorbeeld kan zijn voor alle vrouwen die zich in een soortgelijke situatie bevinden. Dat ze zich ervan bewust zijn dat het niet alleen zij zijn en dat andere mensen er ook doorheen gaan. Anita hoopt dat haar boek een glimlach zal toveren op de gezichten van iedereen die het leest.”Daarnaast moet het gewoon een humoristisch boek zijn.” In die periode kwamen de meest belachelijke vormen van humor aan de oppervlakte. Daardoor ging de tijd voor mij sneller voorbij.

De zanger, die 39 jaar oud is, gaat ook touren met zijn goede vriend Ray Slijngaard. Ze pusht zichzelf niet te veel. “Ik ben nog niet klaar om uitgebreid toeren te managen.” Zelfs als u in perfecte gezondheid verkeert, is de beste manier om te sporten, elk weekend eropuit te gaan en iets leuks te doen.

Bovendien hebben beide kunstenaars een gezin en zouden ze onmogelijk wekenlang van huis kunnen zijn. Ook Anita is van mening dat een wereldreis niet meer zo belangrijk is als vroeger. “Glitter, glamour en geld zijn niet de belangrijkste dingen. Mijn zoon of dochter staat voorop.

In de nabije toekomst zal het duo zowel hun nieuwste nummer als een album beschikbaar stellen.AMSTERDAM- In Nederland is vastgesteld dat Anita Doth opnieuw borstkanker heeft. Zondag maakte de zangeres die ooit met 2 Unlimited zong het nieuws op sociale media.

Op haar Instagram-account plaatste Anita een foto van zichzelf samen met het bijschrift: “Ik vecht weer.” “Net als een groot aantal andere mensen over de hele wereld, blijf ons alstublieft verheffen in uw gebeden; stuur ons liefde, licht en kracht. Dat zou een aanzienlijke impact hebben op mezelf en op mijn kinderen. “

De zangeres, die nu 46 jaar oud is en in 2010 ook de diagnose borstkanker kreeg, spreekt haar dank uit aan haar familie en vrienden voor de steun die ze haar hebben gegeven. Het is ook echt een uitdaging voor hen. Ik vind het vooral moeilijk te bevatten hoe pijnlijk dit moet zijn voor mijn beide ouders. “

In de jaren negentig werkten Anita en Ray Slijngaard samen als housemuziekduo onder de naam 2 Unlimited. Hits als “No Limit” en “Jump for Joy” hielpen hen internationale erkenning te krijgen. In december vorig jaar nam ze de beslissing om een ​​carrière als soloartiest te beginnen.

Anita Doth werd 25 jaar na hun debuut uit 2 Unlimited gezet, de band die hen bekendheid bracht met “Get Ready for This”. Ondanks wat verschillende andere media beweren, werden er geen stappen ondernomen.

De Amsterdamse zanger onthult de waarheid over de omstandigheden die leidden tot zijn scheiding van rapper Ray Slijngaard, die de succesvolle jaren negentig-formatie voortzet met een andere zanger. Hoe zit het nu? Anita is eindelijk aan de beurt!

In april luidden de koppen van de roddelkolommen: “Anita zegt vaarwel tegen 2 Unlimited” en “Anita krijgt uit 2 Unlimited.” Een lid van de groep die in de jaren negentig beroemd werd vanwege het populair maken van toegankelijke Eurodance over de hele wereld, wil één ding duidelijk maken: ze zijn zeker niet zelf weggegaan bij 2 Unlimited.

Dat Anita Doth, nu 44 jaar oud, eind april stopte met de band die miljoenen jonge mensen over de hele wereld inspireerde met successen als “Twilight Zone” en “No Limit” was iets dat ons werd opgedrongen. haar door andere mensen.

De zangeres, die 41 jaar oud is en vecht tegen borstkanker, wordt in het supplement Vrouw van De Telegraaf geciteerd: “Door mijn ziekte ben ik beter geworden in genieten.” Het citaat is ontleend aan de publicatie. “Net toen ik op het punt kwam waarop ik voelde dat ik de hoek om kon, realiseerde ik me dat ik het niet wilde.”

Anita Doth Ziek

De zanger, die 39 jaar oud is, gaat ook touren met zijn goede vriend Ray Slijngaard. Ze pusht zichzelf niet te veel. “Ik ben nog niet klaar om uitgebreid toeren te managen.” Zelfs als u in perfecte gezondheid verkeert, is de beste manier om te sporten, elk weekend eropuit te gaan en iets leuks te doen.Bovendien hebben beide kunstenaars een gezin en zouden ze onmogelijk wekenlang van huis kunnen zijn. Anita is ook van mening dat een rondleiding

de wereld is niet meer zo belangrijk als vroeger. “Glitter, glamour en geld zijn niet de belangrijkste dingen. Mijn zoon of dochter staat voorop. In de nabije toekomst zal het duo zowel hun nieuwste nummer als een album beschikbaar stellen.

De danskoningin zit de komende tijd niet stil en heeft naast het schrijven van een boek nog heel wat andere plannen. Daarnaast is een van haar doelen om haar vaardigheden als DJ en MC te verbeteren. Daarnaast overweegt ze een kinderkledinglijn te lanceren.

T-shirts bedrukt met slimme spreuken op de voorkant Neem bijvoorbeeld het onderwerp milieubewust leven. De wereld verkeert in een verschrikkelijke staat door al onze acties, en onze kinderen zullen erin moeten opgroeien.

Het is een protest dat ik via de kinderen aan de ouders wil presenteren en ik hoop dat u mij wilt steunen. (ANP)Toen Doth zo’n vier jaar geleden haar comeback maakte met 2 Unlimited, kreeg ze het nieuws te horen dat ze borstkanker had. Ze is op dit punt al een aantal jaren “schoon”.

Volgens haar zijn “bitterheid, zuurheid en stress echt walgelijk”, en ze voegt er zoveel aan toe in haar verklaring. “Dit is een nieuw perspectief voor mij. Voordat ik ziek werd, hoewel ik een geweldige relatie had met mijn dochter, vond ik andere aspecten van het leven niet bijzonder intrigerend.

Doth, die op 8 november samen met haar vriend Ray Slijngaard in de Melkweg staat in het kader van MTV Music Week, was vooral van streek door wat ze de eerste twee onbeperkte tijden andere mensen zichzelf had aangedaan.Jarenlang was de dansact verwikkeld in juridische geschillen met de producenten.

“Net als een groot aantal andere mensen over de hele wereld,” vervolgde hij. Blijf ons alstublieft verheffen in uw gebeden; stuur ons liefde, licht en kracht. Dat zou een grote impact hebben op mezelf, maar ook op mijn kinderen. “De zangeres, die nu 46 jaar oud is en in 2010 ook de diagnose borstkanker kreeg, spreekt haar dank uit aan haar familie en vrienden voor de steun die ze haar hebben gegeven.

“De situatie is ook erg uitdagend voor hen. Ik kan niet eens bevatten hoe pijnlijk het voor mijn ouders moet zijn geweest, vooral sinds Doth, die beweert in goede gezondheid te verkeren, deze verklaring aflegde. Ik denk liever aan mijn glimlach als schild. De chemotherapie is ook effectief.’

Anita Doth Ziek
Anita Doth Ziek

In de jaren negentig werkten Anita en Ray Slijngaard als houseduo samen onder de naam 2 Unlimited. Door het succes van nummers als “No Limit” en “Jump for Joy” kregen ze een wereldwijde aanhang. In december van het jaar ervoor besloot ze voor zichzelf op pad te gaan als kunstenaar.

%d bloggers like this: