Ad Visser Ziek

Spread the love

Ad Visser Ziek:- Deze week is de verjaardag van Ad Visser (74), die nu 75 jaar oud is. De voormalige presentator van “Toppop” acht zichzelf nog steeds in goede vorm. Veel mensen geloven dat het handhaven van een gezonde levensstijl door middel van regelmatige lichaamsbeweging en voeding de sleutel is tot een lang en gezond leven. De advertentie weerlegt dat.

Ad Visser Ziek
Ad Visser Ziek

In zijn interview met De Telegraaf heeft Ad aangegeven dat hij iedereen kan adviseren tegen lichamelijke activiteit. Ik kan een illustratie geven die dat punt aantoont. Mart Smeets zat vroeger bij mij in de klas. Hij was de ultieme sporter dankzij zijn basketbal, hoewel ik nooit heb gesport en nooit naar de sportschool ben geweest.

Tegenwoordig herinnert Mart zichzelf er constant aan hoe stijf zijn lopen is, “zegt Ad.”Vanwege zijn slechte gezichtsveld had Ad Visser een corrigerende bril nodig om goed te kunnen zien. Zijn gebruikelijke bril was echter eerder op de dag, voor de uitzending van Op1, kapot gegaan en de enige bril op sterkte die hij thuis had, was een zonnebril. Carrie ten Napel, de presentatrice, vond de informatie verontrustend.

Ze verzocht hem de bril van zijn gezicht af te zetten.Visser sprak bij Op1 over de geschiedenis van Ahoy Rotterdam, die vier decennia omspant. Aan het begin van de aflevering vroeg Carrie aan Visser waarom hij in de talkshow een zonnebril droeg.

Visser antwoordt dat hij eerder op de dag zijn gewone bril droeg en dat dit de enige reservebril is die hij heeft, behalve deze. Hij beweert dat zijn gezichtsvermogen aanzienlijk zou worden aangetast als hij het niet zou dragen.

Ad antwoordt dan: “Ik heb ervoor gekozen om het vanavond aan te houden”, wanneer Carrie vervolgens opmerkt dat de kijker thuis het zeker leuk zou vinden als hij het uit zou doen.Doordat Ad Visser Bowie rechtstreeks belde, kon hij kennis met hem maken. Ik kende Space Oddity en ik vond het een uitstekend nummer.

Daarna ging ik enige tijd zonder verdere informatie te ontvangen. Toen ik dit voor het eerst hoorde, werkte ik bij een platenmaatschappij en dacht bij mezelf: “Dit is zo goed, er moet meer in die man zitten dan dit.” Dat gebeurde op het perfecte moment, dus vanaf dat moment zaten we op dezelfde lijn. Daarnaast bestaat de mogelijkheid tot contact”, aldus Visser.

Ad Visser Ziek

Steek de rivier de Trogalleshinne over. Anders gezegd, totaal onaangetast door wat dan ook. Ad Visser, popmuziekexpert en singer-songwriter, is degene die die woorden op de kist schrijft. Zijn idee was om de dingen niet moeilijker te maken dan nodig was, van het leven te genieten en toch hard te werken om problemen tot op de bodem uit te zoeken.

Dit laatste is essentieel vanwege het feit dat in het Visseriaanse wereldbeeld de hele mensheid deelneemt aan een enorm verkleedfeest. De realiteit van de situatie is hieronder te vinden. Ad Visser gelooft niet in happy endings. Ze zijn een product van Hollywood en nergens anders. Lijden is onvermijdelijk langs het pad dat naar de conclusie leidt.

Hij was getuige van het directe overlijden van zijn levendige en artistieke moeder en leerde ervan. Ze had geen controle meer over wat ze zei. Het enige woord dat uit haar mond kwam was ‘motorboot’. Daarna is ze overleden. Volgens Ad Visser is er geen tragische betekenis aan. De laatste woorden die zijn moeder tot hem sprak, raakten de absurditeit die de kern van het mysterie van het leven vormt.

Volgens Visser is de echte “Bowie-magie” misschien weer terug te vinden in Bowie’s meest recente album. “Hij creëert consequent dingen die heel erg zijn eigen persoonlijke expressie zijn zonder de timing van het proces significant te verstoren. Het is altijd voldoende om het nummer op tijd te laten staan. Hij laat echter nooit na om veel van zijn eigen persoonlijkheid in de mix.”

In de aflevering van donderdagavond van de chatshow “Op1” weigerde voormalig tv-presentator Ad Visser, die nu 74 jaar oud is, zijn zonnebril af te zetten terwijl hij aan tafel zat. Zelfs nadat ‘Op1’-presentator Carrie ten Napel (41) erop stond zijn zwarte pilotenbril af te doen, besloot het voormalige ‘Toppop’-icoon hem op te houden.

Ad verscheen bij Op1 om de afgelopen vier decennia van Ahoy Rotterdam te bespreken. Carrie confronteerde Ad aan het begin van de uitzending met de vraag waarom hij ervoor koos om met een zonnebril mee te doen aan de talkshow. De voormalige gastheer antwoordt dat hij eerder op de dag zijn gebruikelijke bril droeg en dat dit de enige reservelenzen zijn die hij heeft.

Hij beweert dat zijn gezichtsvermogen aanzienlijk zou worden aangetast als hij het niet zou dragen. Ad antwoordt dan: “Ik heb ervoor gekozen om het vanavond aan te houden”, wanneer Carrie vervolgens opmerkt dat de kijker thuis het zeker leuk zou vinden als hij het uit zou doen.

Carrie maakte overduidelijk dat hij mensen die een zonnebril droegen afkeurde. Voordat we verder praten over Phil Collins, moet ik je iets vragen, Ad: waarom draag je die bril? Het heeft een zeer geweldige uitstraling nog…

Dat vond ik ook best cool, maar helaas is het een beetje een moeilijk scenario. Ik wou dat er een betere oplossing was. Vanmiddag ben ik op mijn gewone bril gaan zitten en dit is de enige andere bril die ik bezit met geslepen lenzen. Dus het lijkt erop dat ik ofwel de keuze heb om naar deze te kijken of helemaal niets. Daarom ga ik met deze mee. “

Ad Visser Ziek
Ad Visser Ziek

Ad heeft een voorkeur voor voedzaam eten. Hij consumeert lekkere dingen “met mate”, zoals het gezegde luidt. “Ik zou in totaal zes bieren in een bepaald jaar kunnen hebben. Ik hou niet van wijn. Hij is nooit geïnteresseerd geweest in drugs. Zelfs in de jaren zestig, toen de allereerste hasj te koop werd aangeboden in Amsterdam, “Er is al genoeg in mijn gedachten doorgaan zonder een farmacologische circusvoorstelling aan de mix toe te voegen.”

%d bloggers like this: